Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem érzem fairnek azt amit...

Nem érzem fairnek azt amit kapok. Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hét elején iskola felé tartva éppen mentem át a zebrán és egyik fülembe füllhalgató. Egy pár elsétált mellettem és csak annyit hallottam, hogy le büdös cigányoznak. A bőrszínem kreol és valójában cigány vagyok részben. Nem is ismernek. Szintén aznap odajön hozzám egy 15-16 éves kisgyerek, hogy:

"Szevasz szép testvérem. Egy szál cigit kérnék". Elegem van abból, hogy nekem bele kell törődjek ebbe. Hobbim a (magyar)néptánc is, már több éve csinálom. Hasonló esetek után elgondolkozom, hogy miért csinálom egyáltalán.

2023. máj. 20. 17:46
A kérdező szavazást indított:
Ne foglalkozz vele.
Törődj bele.
Megérdemled.
Költözz külföldre.
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Tanulj, építs egy jó karriert és mutasd meg, hogy attól, mert valaki cigánynak születik, nem olyan, mint a 99%.
2023. máj. 20. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
A magyar társadalom belátható időn belül nem fog megváltozni a dologgal kapcsolatban, úgyhogy én mindenképpen azt tanácsolnám hogy költözz majd külfüldre ha módod lesz rá. Nyilván egy Nyugat-Európai országra, vagy akár az USA-ra gondolok elsősorban.
2023. máj. 20. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
USA-ban lelőnek, oda ne menj.
2023. máj. 20. 18:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A tanulás jelenleg fontos szerepet tölt be számomra, de nem azért, hogy másoknak bizonyítsak. Az ok, hogy ne kelljen másokra támaszkodjak egyáltalán.

2023. máj. 20. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
És hányan szóltak be a sok ezer emberből? Mindig van egy nyomorult, aki megtalál.
2023. máj. 21. 01:02
 6/12 anonim ***** válasza:
11%
Vigasztaljon az a tudat, hogy mar miénk ez az ország. Pár évtized és a magyar lesz a kisebbség, mindent vissza fognak kapni a sorstól. Talán még Trianon is megismétlődik, megérdemelnék.
2023. máj. 21. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Éld az életed, magadért.

Aki nem hat rá, nem számít.

A dolgokat pedig magadért csináld. Nem teszel senkinek szívességet, csak magadnak, és ennyi kell csak! Isten így boldog!

2023. máj. 21. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Tanulj.

Nem szavaztam.

Ha nem érzed fairnek, nem érted eléggé az életet. Szóval irány tanulni.., meditálj és gondolkodj, érts és növeld értékeidet s az igaz értékekről az ismeretedet. Tanulj.

2023. jún. 2. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nem életszagú a történet. Igencsak erőltetett.
2023. jún. 3. 15:40
 10/12 A kérdező kommentje:
#9. Nem életszerű? Pedig ez csak egy átlagos történet volt, amit leírtam. A kérdés kiírása óta is, volt már komplexebb és bántóbb is.
2023. jún. 11. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!