Nem érzem fairnek azt amit kapok. Ilyenkor mit csináljak?
Hét elején iskola felé tartva éppen mentem át a zebrán és egyik fülembe füllhalgató. Egy pár elsétált mellettem és csak annyit hallottam, hogy le büdös cigányoznak. A bőrszínem kreol és valójában cigány vagyok részben. Nem is ismernek. Szintén aznap odajön hozzám egy 15-16 éves kisgyerek, hogy:
"Szevasz szép testvérem. Egy szál cigit kérnék". Elegem van abból, hogy nekem bele kell törődjek ebbe. Hobbim a (magyar)néptánc is, már több éve csinálom. Hasonló esetek után elgondolkozom, hogy miért csinálom egyáltalán.
Köszönöm a válaszokat.
A tanulás jelenleg fontos szerepet tölt be számomra, de nem azért, hogy másoknak bizonyítsak. Az ok, hogy ne kelljen másokra támaszkodjak egyáltalán.
Éld az életed, magadért.
Aki nem hat rá, nem számít.
A dolgokat pedig magadért csináld. Nem teszel senkinek szívességet, csak magadnak, és ennyi kell csak! Isten így boldog!
Tanulj.
Nem szavaztam.
Ha nem érzed fairnek, nem érted eléggé az életet. Szóval irány tanulni.., meditálj és gondolkodj, érts és növeld értékeidet s az igaz értékekről az ismeretedet. Tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!