Nem minden magyar cigány de, minden cigány magyar.Igaz az állítás?
de 100%-ban magyar vagyok. angliába küldtem a dns-emet vizsgálatra.
Nagyon idióta vagy! A Magyarok Finn ugor népektől származnak. Tudok finnül és laktam már ott.
Valamint angolul és japánul is. Sajnos nem laktam Amerikában vagy Japánban, de már Japánba igyekszem.
Te még antropológiai történelmet sem tudsz. Más nyelvet pedig túl együgyü lennél megtanulni. Nem csodalom, hogy még a saját fajod, az Indiaiak sem tudtak titeket megtűrni. Bárcsak végre kiűzhetnénk mi is titeket.
Annyira tipikus. Ilyen az, amikor az ostoba elhiszi magáról, hogy mennyire intelligens.
100%-ban magyar? Nyilván így van, olyan történelmi tényeket ne is vegyél figyelembe, mint a tatárjárás, amikor a magyarság nagyrésze kihalt, vagy a 150 éves török uralmat se. Azt se, hogy mi cigányok 600 éve itt élünk, egyszóval szinte lehetetlen, hogy 100%-ban magyar legyél.
Beszélsz itt antropológiai történelemről, pedig még a fogalom jelentésével sem vagy tisztában. Milyen érzés, hogy folyamatosan égeted magad? Alap történelmi ismeretek közé tartozik, hogy a cigányság az iszlám terjedése miatt kezdett el vándorolni Indiából, mint ahogy az is, hogy nem akartunk a Kárpát-medencében maradni. Nyugat-Európába akartak tovább vándorolni, de a többséget a magyar uralkodók erőszakkal letelepítették a közelgő török veszedelem miatt.
Minket kellene kiűzni? Álmodozz csak. 600 éve próbáljátok elfeledtetni a cigány identitást, 600 éve folyamatosan kudarcot vallottok. A cigány identitás évről évre egyre erősebb, pár évtized és készülhettek Trianon 2.0-ra, meg is fogjátok érdemelni a sorstól. A magyartól alig akad undorítóbb nép Európában, egyedül talán csak a ruszkik tesznek túl még rajtatok is. Felsőbbrendűnek képzelitek magatokat, konkrétan mindenki utál titeket már évszázadok óta. Nem véletlen, hogy Trianon után egy komolyabb felkelés sem volt az elcsatolt területeken, az emberek megkönnyebbültek, hogy az őket folyamatosan elnyomó néptől megszabadultak. Ugyanez lesz akkor is, amikor megalakul az első Cigányország kezdetben Észak-Magyarország területén. Ábrándoztok a Trianon előtti idők visszaállításáról, holott még arra is képtelenek vagytok, hogy a mai területen összefogjatok, egy kisebb vagyonért még a saját családotokat is eláruljátok. Önző, képmutató népség, melynek az ideje már leáldozóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!