Mi a véleményed arról ha egy furrynek vele ellentétes nemű a fursonája?
Figyelt kérdés
A furry egy szubkultúra, olyan, mint az anime közösség. A furryk állatokat rajzolnak és adnak rájuk emberi tulajdonságokat. Minden furrynek van egy fursonája. A fursona tükrözi a furry lelke mélyét! A fursona természetesen egy állat, tehát mondhatni, az alkotó állati megtestesülése egy karakterben. Az esetek 99%-ában a fursona az alkotóval azonos nemű. A kérdésem, hogy mi a véleményed arról, ha egy alkotónak, azaz furrynek vele ellentétes nemű a fursonája?2010. okt. 10. 13:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Már azon túl hogy furry vagy. Ami gáz.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem baj, bár én azt hittem, hogy a furry maga stílus, nem az alkotó. Pl, ha mangát rajzolsz, akkor nem manga vagy, hanem mangaka.
3/7 anonim válasza:
LOL,nyilván te tetted fel a kérdést arról a srácról aki a second lifeban csaj,de am pasi :S
4/7 anonim válasza:
Az eddigi válaszokat látva többé-kevésbé az jött le nekem, hogy a furry hülyeség aki annak tartja magát az hülye.
Mindenkinek megvan a saját kis élete ahol azt csinál amit akar.
Én tartom magam ahhoz, hogy énmagam is az vagyok és semmi fura dolog nincs azzal ha valakinek a nemétől eltérő a fursonája.
5/7 anonim válasza:
Szerintem látogass el az anti-furry coalition honlapjára. Vagy sírsz rajta, vagy nevetsz, de ezt azért ajánlanám, hogy egy kicsit tisztábban láss. Mondjuk én is furry vagyok, de túl sokáig voltam abba a bizonyos rózsaszín ködben, és ezt nagyobb csapásnak éreztem, mintha talán 1 évvel korábban lett volna. Az ellentétes fursonát sajnos sokan elítélik, pláne férfiaknál, de engem személy szerint nem zavar, csak egy kicsit megtévesztőleg hat. Már két ismerősömet hittem sokáig ellenkező neműeknek.
7/7 anonim válasza:
Nem értem,hogy mi baja van mindenkinek a furry-kel...
az EMO-k sokkal rosszabbak,ráadásul csak a GÓTOKAT másolják....
az a szánalmas,nem ez!
amúgy a furry a kultúra/stílus neve és akinek van fursonája az megkaphatja a furry-séget... nem kell hozzá rajzolnod :D
mert pl a manga nem stílus,az csak valami japán baromság!
ui: nincs vele semmi baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!