Adakoztál a vörösiszap áldozatai javára?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:31
3/15 anonim válasza:
Segélyvonalat hívtam, illetve ruhákat küldtem a Vöröskereszten keresztül. Sajnos én sem élek valami nagy lábon, ennyire telt.
4/15 anonim válasza:
Volt néhány régi bútor (székek, két szekrény, rekamié, egy asztal), nagybátyámék teherautóval tegnap elvitték Devecserre. Tovább nem engedték őket, de az ottaniak is rémes helyzetben vannak.
5/15 anonim válasza:
Hívtam többször is a segélyvonalat.
6/15 anonim válasza:
Nem..Elmenni nem tudok segíteni nekik mert nagyon messze lakom.Pénzt nem tudok utalni,mert örülök ha nekem is marad.Telefon segélyvonalat nem tudok hívni,mert nincs pénz a telefonkártyámon....
7/15 anonim válasza:
Többször is hívtam a segályvonalt.
Csakúgy mint az árvizeknél.
8/15 anonim válasza:
Én az állatoknak veszek gyógyszert, kaját, be is fogunk fogadni párat.
9/15 anonim válasza:
Igen. A segélyvonalat hívtam többször is. Több tízezer forintokat nem tudok utalni, de legalább ennyivel is segítek. Jobb a lelkiismeretem- valamivel.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!