Az ateista liberál-kapitalisták utálják az egyenes, tisztességes embereket? Miért lehet ez?

Kedves kérdező!
Mit értesz ateista liberál-kapitalistán?
Lölő pl beletartozik, vagy ő nemzethy nagytőkés?
Vagy az ellenzéki érzületű liberális emberekkel van bajod,akik nem teljesen vetik el a piacgazdasádot?
És tényleg írd már le, hogyit értesz mi(tisztességes egyenes emberek )alatt? Ezt azért kérdezem,mert ha egy idelógiához tartozó emberek csoportjának moralitását kérdőjelezed meg, akkor arra is lehet gondolni, hogy az egyenes emberek itt egy ideológiához/ideológiacsaládhoz tartozó embereket jelenthet.
Én amúgy nem vagyok vallásos,és magamat liberálisnak tartom,(nem vetem el a kapitalizmust,de a szociális piacgazdaság híve vagyok)
Próbálok mindíg a lehető legkedvesebb lenni másokhoz,viszont néha hazudok,de főleg ha másokat védek vele.
Nem csak saját érdekeimet tartom szem előtt,sőt a családomat és a szeretteimet magam elé helyezem,de többi embert se nézem levegőnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!