Az ateista liberál-kapitalisták utálják az egyenes, tisztességes embereket? Miért lehet ez?

Mégis ki számít "egyenes, tisztességes" embernek?
Az, akinek a nézetei egyeznek a tiéiddel?
2
Súlyos probléma, hogy az egyenes meg tisztességes szó értelme magyarázatra szorul. Talán mégis az ateista-liberalizmus áll ennek hátterében?
Mit jelent hazudni? Hogy az alapoktól kezdjük? Valakinek ártani vagy saját érdekünkben cselekedni. Ez a baj, egy liberál-kapitalista már nem érti a különbségét. Nem tudja mit jelent másnak ártani.

Én ateista és liberális (klasszikus értelemben) vagyok, és tisztességes embernek tartom magam.
Akkor most mi van? Nem lehetek az?
5
Egy ateista és liberális nem érti a jelentését, mert nem tudja felfogni mi haszon származok belőle. Ugye a hasznosság, érje meg nekem felfogás nagyon kiütköző.

Aha, tehát te most azt mondod, hogy aki ateista, az erkölcstelen és csak a haszon érdekli?
Elárulom, tévedsz. Biztos vannak ilyen ateisták is, de én ezt kikérem magamnak.

Én is ezt írtam, és törölték az írásom.
Ezek után mit várunk itt?
De akkor nézzük meg, pontosan mit is akar a kérdező?
Először is: rúgni egyet az ateistákon. Ez mindentől független, csak úgy.
A többi viszont elég zavaros, a lényege az, hogy utálni lehessen valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!