Dns teszt alapján kiderült 15%-ban zsidó származású vagyok. Te mit tennél?
Szóval van itt olyan aki kapott hasonló eredményt? Nincsen semmi bajom a zsidókkal, más vallást is követek mégis elszomorít hogy ha megnézem a családfámat rossz érzés hogy apám után senkit nem tudok beazonosítani, csupa tabu meg titok meg eltűnt emberek… Bocsánat, ha ez valakit felkavar, vagy nevetségesnek találja a 11%-ot de én valahogy nem tudom ennyivel elintézni főleg hogy ez megmagyarázhatja miért generációs örökség elveszettség érzetem.
Fogalmam sincs hogyan létezzek ezek után. Ismerős ez valakinek?
Nagyon sok emberbe van, semmit nem éreznék, max kíváncsiságot.
Ha az zavar, hogy nem tudod beazonosítani a családtagjaidat, esetleg keress fel rokonokat, arról az ágról, lehet, hogy tudnak segíteni.
Szerintem nyugodj le, fogsz tudni létezni ezek után is.
"J1 haplogroup" a neve, és létezik. Mint ahogy a Mo-on leggyakoribb R1a és R1b is.
A magyar lakosság Izrael után a második e téren az országok között a lakosság 10%-ának van min.10% ilyen génállománya. Úgyhogy nem vagy olyan különleges, ne aggódj.
Most 15 vagy 11 %?
Nincs jelentősége szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!