Miért van az ha elmegyünk moziba barátaimmal,akik szeretnék nézni a filmet de engem valamiért nagyon nem érdekel és igazból végig műsorozom az egészet és minél jobban azt szeretnék hogy fejezzem be a műsorozást én annál inkább műsorozok ??
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 07:33
1/6 anonim válasza:
Mármint beszélsz közben hozzájuk? Az elég nagy tahóság, a többi emberrel szemben is. Maradj otthon, ha nem érdekel a film.
2/6 anonim válasza:
Nem tudjuk, elég érdekes. Semmi sem jobb annál amikor haverokkal moziba megyünk de, eljön velünk egy fogyi is a moziba és az ő "műsorozását" kell hallgatni. Vannak érdekes emberek akik nem tudják, hogy körülötted forog az univerzum. Kedves dimenzió rá se hederíts.
5/6 anonim válasza:
Tahó vagy, aki szarik az embertársai pofájába. Nem tudom, miért járnak veled moziba. Én pár ilyen műsoros est után azért lobbiznék, hogy ne vigyünk ilyen seggfejet, mint te, moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!