Tudnátok olyan, online elérhető LETEHETETLEN, csavaros sorozatot mondani, ami hasonló kaliberű a lentiekhez? (Nem kell újnak lennie, lehet régi is, és minél hosszabb, annál jobb! )
Elisa di Rivombrosa
Grand Hotel
Velvet Divatház
vagy akár olyan hosszabb családregény, mint a Dallas
Rajtad kivül ki tudná, hogy számodra mely sroozatok letehetetlenek? Ami nekem az, nem biztos, hogy neked is az. De legyen itt néhány, ami nekem is tetszett:
A drót
Game of thrones
Dr. House
JAG
Columbo
Tetthely
A Dallasban meg nem tudom, mi volt a csavaros, hacsak nem a wiszkisüveg, amit részenként kb. 10-20-szor bontottak ki :D
a történetvezetése alapvetően jó volt, és sok volt benne az intelligens humor, bár nem tudom, hogy ez az eredeti széria, vagy az akkori szinvonalas magyar szinkron érdeme...
azért irtam példákat éppen, hogy számomra az ilyen történelmi sorozatok, családtörténetek a letehetlenek.
és pont az lenne a lényeg, hogy ne olyan epizodikus legyen, mint a JAG vagy Columbo, vagy House, hanem olyan, ahol egymásra épülnek a részek, és nem birod letenni, mert várod a folytatást.
Sajnos most ki kellene bekkelnem egy hosszabb időszakot, olvasok, netezek, de jó lenne egy-két ilyen sori is...
Lost
Ez olyan lesz, hogy beszarsz
The witcher
Amúgy a Lostot én is ajánlom
Életem volt az a sorozat
Ami még szerintem nem rossz
Orange is the new black
Sex Educations bár ez a legkevésbé se hasonlít a fentiekhez
Hát, a szappanoperákat nem mondanám történelminek, de oké.
Ami kicsit jobban történelemre épül, az Outlander szerintem nagyon jó és érdekes.
Családregény jelleggel a Poldarkot mondanám, bár engem az kevésbé kötött le.
#7 az outlander mennyire mondható misztikusnak? Utánaolvastam, és látom, hogy az alaphelyzet az, de persze valahogy meg kell indokolni az időutazást. De aztán?
Mert ránézésre tetszene a film, de csak ha nincs benne túl sok misztikus, "asztaltáncoltatás" meg "varázslat" jellegű dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!