Mi történt a "Kik ezek a hülyék a Földön?" című wiki fandommal?
2023. márc. 31. 18:05
11/31 anonim 

válasza:

Szerintem Tejfalussy áll a dolog hátterében.
12/31 anonim 

válasza:

Nem kár értük. Legalább nem rontják tovább a levegőt.
13/31 anonim 

válasza:

Szerintem is Tejfalussy miatt történt ez. 11 esnek igaza van..
14/31 anonim 

válasza:

11 esnek igaza van. A weboldalon láttam olyan irományokat ami, Tejfalussy t próbálja lejáratni.
15/31 anonim 

válasza:

Na, mindenki Tejfalussyt gyanusítja, így senki nem gyanakszik rám. 🤭
16/31 anonim 

válasza:

Így kb. fél év után nem derült ki semmi az oldal rejtélyes eltünéséről
?
17/31 anonim 

válasza:

hál istennek hogy lekerültek. Ezek mcsks frgek remélem mindenhol utol lesznek érve, Sok csoportjuk belett már zárva.
18/31 anonim 

válasza:

Miert fereg az, aki agyhalott istenkomplexusos skizofren szelhamosokat leleplez? Pl volt az a kormanyzo aki a vilag uranak kepzeli magat... meg a csontporlaszto molnar fuckboy arpi se egy normalis csoka.
19/31 anonim 

válasza:

18-as sok normális embert is lejárattak ott. Csak azért mert nem a materalista világ képet gondolta :D
20/31 anonim 

válasza:

Hat aki lepontozott annak azt kivanom, hogy az a magat vilav uranak hivo borbely ur uralkodjon rajta valami sotet szobaban. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!