Mi történt a "Kik ezek a hülyék a Földön?" című wiki fandommal?
2023. márc. 31. 18:05
2/31 anonim 

válasza:

Utolérte őket a laposföldhívők bosszúja és ledobták őket a peremről.
3/31 anonim 

válasza:

Hát sok volt rájuk a panasz az uninteligens, trágár, személyeskedő, kártékony dumájuk miatt, és szerintem a fandom adminjainak ebből lett elegük, úgyhogy végül lekapcsolták az egészet a francba.
4/31 anonim 

válasza:

😁 Bevallom most egy kicsit hízott a májam, ugyanis nem sokkal azelőtt, hogy lekapcsolták volna az oldalukat, írtam egy panaszos levelet a fandom adminjainak, amiben azt állítottam, hogy az oldalon vulgáris, pejoratív nyelvezetet használnak, valamint megsértik mások világnézeti meggyőződését és kérvényeztem az oldal teljeskörű törlését; és hát mit ad Isten 2-3 napra rá a "Kik ezek a hülyék a Földön?" című fandom már nem volt elérhető. Ajvé 🤣🤣🤣🤣
5/31 anonim 

válasza:

Jesszumpepi, most mi lesz!? A kis csipet csapat elvesztették az egyik felületet, ahol kihőbölöghették magukat (marad a Facebook és a blogolás). Milyen szomi. Na, de semmi baj úgysem nézett feléjük a fene se. 😆
6/31 anonim 

válasza:

Az Örökkévaló Istennek legyen hála, hogy végre lesöpörték a színről ezt a tróger csürhe bandát.
7/31 anonim 

válasza:

Ezt érdemlik a semmirekellő firkászok.
8/31 anonim 

válasza:

Úgy látszik van itt két rajongójuk, akik állandóan dislike-olnak.
9/31 anonim 

válasza:

A 60%-os lajongó tovább diszlájkó. 🤣
10/31 anonim 

válasza:

Kérdező, helyetted is rákérdeztem az adminoknál, hogy mi is történt az oldalukkal, és ezt a választ kaptam:
—————————————————————————————————————
"The wiki was closed for Community Creation Policy violations ( [link] We do not allow wikis that are focused on personal ideologies, particularly those that would incite violence or discrimination and the URL was an English URL but the wiki was exclusively in Hungarian.
This wiki will remain closed."
—————————————————————————————————————
Csak ennyit tudtam kideríteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!