Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pécsen van működő, aktív...

Pécsen van működő, aktív társasjáték klub?

Figyelt kérdés
Ha igen, pár alapinfót leírnátok róla? (Hol, mikor vannak az alkalmak, hogy lehet csatlakozni, milyen korosztály szokta látogatni, stb)

2023. márc. 22. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fú ez engem is érdekelne.

Más fórumokon ilyenkor beteszek kommentnek egy "taktikai ponty" feliratú kártya képét. Alul az apró betûs rész: "Tedd ki ezt a kártyát olyan kérdés alá, amire késõbb elsõnek szeretnéd látni a válaszokat".

Szóval ez itt egy taktikai ponty. :D

2023. márc. 22. 02:40
 2/6 anonim válasza:
100%
Régen volt a Pécsi Társasjáték Délután a PKK-ban, nem tudom, hogy ez ilyen formában működik-e még. Úgy látom, hogy az utolsó ilyenjük a 28. volt, 2022. novemberben. Fészen most a Just4Fun Pécsi Társasjátékos Egyesület néven vannak, a többi eseményeit nem ismerem. A korosztály meg olyan 20-30-40-50 év, fotókon meg lehet nézni kb-ra. Csatlakozni úgy lehet, hogy előzetes bejelentkezés nélkül aznap odamész, és vagy leülsz egy már ott lévő társasághoz, hogy csatlakoznál hozzájuk, vagy ha társasággal mész, akkor kikérsz egy társasjátékot, és leültök. Legalábbis korábban így volt. De asszem, hogy azért be kell jelentkezni a portán, hogy hahó, én is itt vagyok.
2023. márc. 22. 11:21
 3/6 anonim válasza:
100%

Pont szembejött velem ez a hirdetés: Sakk, társasjáték és kártya klub a Pécsi Kulturális Központban (Veress E. u. 6.) kéthetente (páratlan heteken) keddenként 14:00 - 15:30-ig. A klub telefonszáma: 30/988-459.

Saját tapasztalatom nincs, de az időpontot látva ezt nem dolgozó embereknek szervezik. Felnőtteknek azt hiszem valahol a Király utcában szoktak szervezni társasjáték klubot. Régebben ismertem egy házaspárt, akik jártak oda, azt hiszem péntek esténként. De részleteket nem tudok.

2023. márc. 23. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:

3: Igen, a Király utcairól hallottam legendákat, hogy ott valahol létezik valami csoport, de sajnos nem tudok semmi többet róluk.

Valakinek nincs róluk több infója?

2023. márc. 24. 13:40
 5/6 anonim válasza:

Miután kicsit utánanéztem, hogy meg tudjam írni a válaszomat, és megírtam, aznap, vagy másnak már dobott is be a facebook hirdetést a Király utcairól.

[link]

Péntek esténként van

2023. márc. 24. 21:58
 6/6 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm!
2023. márc. 25. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!