Pécsen van működő, aktív társasjáték klub?
Fú ez engem is érdekelne.
Más fórumokon ilyenkor beteszek kommentnek egy "taktikai ponty" feliratú kártya képét. Alul az apró betûs rész: "Tedd ki ezt a kártyát olyan kérdés alá, amire késõbb elsõnek szeretnéd látni a válaszokat".
Szóval ez itt egy taktikai ponty. :D
Pont szembejött velem ez a hirdetés: Sakk, társasjáték és kártya klub a Pécsi Kulturális Központban (Veress E. u. 6.) kéthetente (páratlan heteken) keddenként 14:00 - 15:30-ig. A klub telefonszáma: 30/988-459.
Saját tapasztalatom nincs, de az időpontot látva ezt nem dolgozó embereknek szervezik. Felnőtteknek azt hiszem valahol a Király utcában szoktak szervezni társasjáték klubot. Régebben ismertem egy házaspárt, akik jártak oda, azt hiszem péntek esténként. De részleteket nem tudok.
3: Igen, a Király utcairól hallottam legendákat, hogy ott valahol létezik valami csoport, de sajnos nem tudok semmi többet róluk.
Valakinek nincs róluk több infója?
Miután kicsit utánanéztem, hogy meg tudjam írni a válaszomat, és megírtam, aznap, vagy másnak már dobott is be a facebook hirdetést a Király utcairól.
Péntek esténként van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!