Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az mbti típusod és melyik...

Mi az mbti típusod és melyik másik típussal jössz ki a legnehezebben és miért?

Figyelt kérdés
Például én infj vagyok es az estj és istj embereket messziről kerulom, mert altalaban nemtudok velük semmiről beszélni, nekem túl bizalmatlannak es merevnek tűnnek, nagyon nehezen nyitnak új dolgok felé.

2023. márc. 6. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Mi az a mbti?
2023. márc. 6. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy pszichológiai típuselmélet. Egy teszt ami be sorol téged egy típusba és az alapján ad személyiség leírást rólad.
2023. márc. 6. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
ENTP vagyok, és az INFP-kel jövök ki a legnehezebben. Nyilván, minden személyiség más, még típuson belül is, az általánosítás értelmetlen lenne. A legjobb barátaim között is van INFP, de eddig mindhárom exbarátnőm INFP volt, és az jött le, hogy iszonyúan labilisak, sértődékenyek és érzékenyek voltak. De ez nyilván csak 3 ember, nem kategorizálok senkit az Mbti alapján...
2023. márc. 6. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Most töltöttem ki: ISFJ elméletileg. De tényleg van ami teljesen igaz rám.
2023. márc. 6. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen általánosító skatulyák és sablonok miatt nem ismerik el a pszichológiát tudománynak.
2023. márc. 7. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

INFP vagyok. Az ESTP-ket mondanám jelenleg számomra neccesnek, ismerek párat személyesen és azt érzem semmi, de tényleg semmi közös nincs bennünk. Fáraszt az az energia és csapongás, ami belőlük árad, ők meg elalszanak rajtam kb, ha megosztom a gondolataim. Kicsit tartok is tőlük, mert nem igazán zavarja őket, ha megbántanak valamivel én meg nem győzöm összeszedni magam utána. ENTP-kkel hasonlóképp.

Az ESTJ/ISTJ típusokkal sokszor találkozom, ők is (nyilván) nagyon másak, de sokat jelent, hogy velük általában meg tudom beszélni ezeket a különbségeket és tanulunk egymástól. Nehezen nyílnak igen, én külön élvezem, ahogy fokozatosan "omlik le a fal" és lenyűgöz a precizitásuk, tájékozottságuk mellette. Szóval velük nekem eddig pozitív a tapasztalatom.

2023. márc. 7. 21:21
 7/7 anonim válasza:
66%

ENTP vagyok, és az ENTJ/ESTJ-kkel nem jövök ki nagyon. Apukám ENTJ, anyukám ESTJ, brutál gyerekkor... :D Iszonyú merevek, földhözragadtak, és ezért nekem elég unalmasak is. Pl egyik exem is ENTJ, szóval van mással is ilyen tapasztalatom

Alapvetően jobban kijövök az introvertáltakkal, ők is nagyon tudnak hozzám kötődni, szinte "felkarolom" őket. Az ISFP-ket nagyon szeretem, ők a kiskedvenceim

2023. máj. 3. 02:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!