Mi az mbti típusod és melyik másik típussal jössz ki a legnehezebben és miért?
INFP vagyok. Az ESTP-ket mondanám jelenleg számomra neccesnek, ismerek párat személyesen és azt érzem semmi, de tényleg semmi közös nincs bennünk. Fáraszt az az energia és csapongás, ami belőlük árad, ők meg elalszanak rajtam kb, ha megosztom a gondolataim. Kicsit tartok is tőlük, mert nem igazán zavarja őket, ha megbántanak valamivel én meg nem győzöm összeszedni magam utána. ENTP-kkel hasonlóképp.
Az ESTJ/ISTJ típusokkal sokszor találkozom, ők is (nyilván) nagyon másak, de sokat jelent, hogy velük általában meg tudom beszélni ezeket a különbségeket és tanulunk egymástól. Nehezen nyílnak igen, én külön élvezem, ahogy fokozatosan "omlik le a fal" és lenyűgöz a precizitásuk, tájékozottságuk mellette. Szóval velük nekem eddig pozitív a tapasztalatom.
ENTP vagyok, és az ENTJ/ESTJ-kkel nem jövök ki nagyon. Apukám ENTJ, anyukám ESTJ, brutál gyerekkor... :D Iszonyú merevek, földhözragadtak, és ezért nekem elég unalmasak is. Pl egyik exem is ENTJ, szóval van mással is ilyen tapasztalatom
Alapvetően jobban kijövök az introvertáltakkal, ők is nagyon tudnak hozzám kötődni, szinte "felkarolom" őket. Az ISFP-ket nagyon szeretem, ők a kiskedvenceim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!