Ha készítettem egy bűntényről egy videofelvételt azzal mi lesz?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem jó kategóriában van a kérdés. Nem tudom, mekyikbe való.
Szóval levideoztam anyám ablakából egy nagyon súlyos bűncselekményt, melyet lefoglalt a rendőrség. Körbejartak azonnal, hogy ki mit látott, az egész a mi ablakunk alatt történt.
De ezen a videón abszolút beazonosithato, hogy melyik ház, melyik lakásból készült a felvétel.
Most van okom aggódni?? Ők azt mondták hogy nincs. De akkor hogy használják fel az eljárás során, hogy mi ne legyünk felismerhetok benne?
Már annyira bánom...
2023. márc. 4. 13:21
1/3 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy a tettes már megvan és rács mögött van.
2023. márc. 4. 13:30
2/3 anonim válasza:
Ezek szerint hozásegítetted az igazságszolgáltatást egy bűnöző lecsukásához. Ez egy jó és hasznos cselekedet volt. Ezt ne bánd! Megértem, hogy aggódsz, de a rendőrség felhasználhatja a felvételt úgy is, hogy nem mutatják meg az elkövetőnek. A bíróságon nem tudom, hogy meg tudják-e tenni ugyanezt. Amúgy meg sok lebuktatásért nem állnak bosszút. Főleg inkább a filmekben lehet olyan, hogy leül valaki éveket és végig azon jár az esze, hogy hogyan fogja megbosszulni a lebuktatást. A szervezett bűnözés az lehet, hogy más kategória. Megkérdezhetem, hogy milyen bűncselekmény volt?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Drog atadás, verés, és gépjármű ellopas. Halistennek haláleset nem történt.
2023. márc. 4. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!