Olvas manapság még valaki blogot? Van értelme blogot vezetni? Mi a "blog" mai megfelelője?
Nekem nagyon tetszik a blog koncepciója, annó 13-15 éves koromban nagyon népszerű volt a tinik körében saját sztorikat blogon megosztani, én is jó párat követtem, és sajátot is próbáltam fenntartani.
Jelenleg olyanok a mindennapjaim, hogy szívesen osztanám meg a gondolataimat, velem történt eseményeket napló formájában, meg pont egy olyan történeten dolgozom, ami több kisebb részből áll, a részek nem függnek össze, de a szereplők ugyanazok - ezeknek is jó gyűjtőhelye lehetne egy blog. Vagy nem? Van valami alkalmasabb felület, ahol több emberhez eljuthatna?
Nekem tetszik, hogy a blogon belül egy saját külön kis világot lehet megteremteni, de ez a hátránya is: nem jut el senkihez, esetleg csak azokhoz, akikkel én személyesen megosztom.
Most a YouTube a legnépszerűbb felület, szóval videókat kell gyártanod.
Fiktív történetekhez ott a Wattpad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!