Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvas manapság még valaki...

Olvas manapság még valaki blogot? Van értelme blogot vezetni? Mi a "blog" mai megfelelője?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik a blog koncepciója, annó 13-15 éves koromban nagyon népszerű volt a tinik körében saját sztorikat blogon megosztani, én is jó párat követtem, és sajátot is próbáltam fenntartani.

Jelenleg olyanok a mindennapjaim, hogy szívesen osztanám meg a gondolataimat, velem történt eseményeket napló formájában, meg pont egy olyan történeten dolgozom, ami több kisebb részből áll, a részek nem függnek össze, de a szereplők ugyanazok - ezeknek is jó gyűjtőhelye lehetne egy blog. Vagy nem? Van valami alkalmasabb felület, ahol több emberhez eljuthatna?

Nekem tetszik, hogy a blogon belül egy saját külön kis világot lehet megteremteni, de ez a hátránya is: nem jut el senkihez, esetleg csak azokhoz, akikkel én személyesen megosztom.

2023. márc. 3. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Próbálj könyvet olvasni. Az még a blognál is menőbb.
2023. márc. 3. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

Most a YouTube a legnépszerűbb felület, szóval videókat kell gyártanod.

Fiktív történetekhez ott a Wattpad.

2023. márc. 3. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem kevesen olvasnak blogot, ma inkább a youtube, tik-tok-féle fastfood a menő, ahol se gondolkodni, se szöveget értelmezni nem szükséges, mondjuk nem is sokaknak menne!
2023. márc. 3. 19:57
 4/6 anonim válasza:
100%
Szerintem csináld! Kitalált történetekhez tényleg a Wattpad a népszerűbb és praktikusabb, de a te személyes történeteidet mindenképpen írd meg! Ha nem is blogon, de naplóban biztos! nagyon poén visszaolvasni :D Az meg hogy olvassák-e, igazából nem tudom még nem csináltam ilyet, de mért érdekelne? A megfelelőjét nem tudom de én talán elektronikus naplót mondanék. Remélem tudtam picit segíteni
2023. jún. 4. 19:44
 5/6 harebell válasza:
62%
A könnyebben befogadható tartalmak népszerűek már egy ideje, vlogok, rövidebb videók, insta stb, ezek mind háttérbe szorították a hagyományos blogolást. Ettől függetlenül lehet értelme blogolni, ha TE értelmét látod, csak nem valószínű, hogy nagy látogatottsága lesz. Ha fb oldal formájában (is) csinálod, több emberhez eljuthat.
2023. jún. 4. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Na és mit csináltál végül?
márc. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!