Szülés utáni depressziós lennék? Antidepresszáns újra?
Sziasztok!
8 évig szedtem Rexetint, terhesség előtt lealltam, nem volt panikrohamom, jól voltam. Megszultem a lányom és rá pár napra amikor hazajöttünk rosszul lettem, előjöttek a pánik tünetei. Megijedtem az egesztol, nem akartam ezt az egészet. Mivel szoptattam a szertralint elkezdtem szedni, ami nem hatott. Abbahagytam a szoptatást és Rexetint szedek egy hete. Hatni fog a gyógyszer? Régen jó volt. Kényszeres gondolatok, pánikra? Szédülök és a fülem be van dugulva úgy érzem. Ez elmúlik?
Ha már egy hete szeded, akkor gondolom már érezni kellene a hatását.
Első gyerek ?
Igen nagyon megváltoztatja az életet , felborul minden , de megéri .
Idő kell míg megszokott a helyzetet es osszecsiszolodtok .
De ahhoz te is kellesz , másképp éld meg az anyaságot, nézd a jó oldalát. Ha alszik a pici próbálj meg te is pihenni és relaxálni. Ágyban dől el minden , ha úgy kelek fel h nem szeretném ezt csinálni akkor nem is lesz jó a napod, de ha pozitívan allsz a naphoz akkor sokkal jobb lesz.
Ne a gyogyszertől várd el, hogy segítsen.
Csakis te tudsz magadon segíteni.
Olvass sok motivációs idézeteket.
Nekem az szokott segíteni ha nagyon kiborul a bili.
Az anyaság nagyon nehéz meló a legnehezebb a világon. De minden pénzt megér
Kívánom, hogy hamar jöjjön rendbe a helyzeted. Sokan küzdenek terhesség utáni depresszióval . De sikerülni fog legyőzni :)
Csak mindenben a jót kell nézni. Tudom , hogy nagyon nehéz, sokszor én is nehezen viselem a mindennapokat.
Nekem 1 kislányom van 3éves , és sni-s , több türelem kell ezért. De én ha magam alatt vagyok mindig olvasgatok motivációs idézetet , aztán arra gondolok, hogy a gyerekem nem azért hisztizik mert engem akar idegesíteni, hanem így fejezi ki magát mivel nem tud még beszélni , és nem tudja elmondani mi bántja.
Kitartást kívánok neked!
1-es voltam
Gratulálok! Attól függetlenül próbáld azért ki amiket az #1. javasolt. Hátha egyszer gyógyszer nélkül is jól leszel...
Kitartást! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!