Kirughatnak a munkahelyemrol ha tul sok nyugtatok szedek 5 eve vagyok ott de nem us tudom? Raadasul ez egy eleg komoly lakatos gyár ahol 3 tomnas vasakat is daruzunk?
Figyelt kérdés
Csak félek hogy betellik a pohar es kirugnak amit nem akarok mert semmi mert ez szamomra stabil munkahely volt es ritka de valoban megbecsulnek. (munkamat is)2023. febr. 10. 17:42
1/4 anonim válasza:
Hát, ha valakinek a fejére ejtesz egy 3 tonnás vasat, biztos nem fognak megdicsérni. De legalább te nem fogsz stresszelni.
2/4 anonim válasza:
Ha ellene megy a munkahelyi szabályzatnak (ami elég valószínű) akkor simán kirughatnak. Ha balesetet okozol így, akkor meg már a kirugás lesz a legkisebb problémád
3/4 anonim válasza:
Az lehet, hogy a te számodra stabil a munkahely, csak éppen a munkahely számára nem vagy stabil te. Te jobban tudod, mint én, mert én nem tudom a gyógyszered nevét, hogy a betegtájékoztatóba világosan bele van írva, hogy veszélyes munkahelyen, magasban dolgozók számára a gyógyszer szedése tilos. Mért szedsz túl sok nyugtatót?
4/4 anonim válasza:
Van évenkénti üzemorvosi vizsgálat? Ha az orvos rájön, alkalmatlanná nyilvánít. Hogy utána kirúgnak vagy más munkakört ajánlanak fel, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!