Véget ér a világunk (civilizációnk) a 21. században?
A kérdésem az, hogy szerinted véget ér e világ, vagy legalábbis a nyugati világ (civilizáció) egy atomháború vagy a környezet elpusztítása vagy egyéb tényezők miatt?
Poénoktól, baromságoktól kíméljetek! Köszi.
2057-ig épül le ez a mai világ. A következő jobb lesz. Minden születés fájdalmas.
Atomháború nem lesz, de a folyamatos ijesztgetés már megy 3 éve és még fog menni is egy darabig. De egyre kevesebb embert érdekel, ezért el is fog halni a hatása. Most az internet leállása is kezd ismét a porondon lenni. A tenger is felforr, ugye. De aszteroid, ufo, minden lesz újra és újra, csak hogy féljen az egyszeri NPC.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy az emberiség legfeljebb 3-400 éven belül ki fogja pusztítani magát.
Hogy pontosan mivel azt nem tudom. Atomháborúra nem gyanakodnék. Annak annyira egy hirtelen hatása lenne, hogy előre látható, hogy kb 2 év után kihalna az emberiség. Az idióta vezetők meg azért még ennyire előre tudnak látni.
A globális felmelegedésnek nincs olyan hirtelen hatása. Eljön majd az a határ amitől megváltozik drasztikusan az éghajlat, de ételt termelni még mindig fogunk tudni (bár a tápanyag mostani értékének kb csak a 70%-át fogja adni). Ehhez egy idő után hozzászoknak és nem állnak le. Aztán eléri a még nagyobb átlag hőmérsékletet ahonnan már nem lesz visszaút. Beköltöznek védelmi helyekre és egyéb helyekre akik maradtak. A vezetőket persze akkor se fogja érdekelni, hogy a saját kis életük kényelméért kipusztították az emberiséget. Talán majd az Ő gyerekeik fognak ezen elgondolkodni, hogy mennyivel jobb dolguk lenne ha annó nem b@sztak volna el mindent a szüleik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!