Mit szólsz a vármegyékhez?
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 14:26
1/13 anonim válasza:
Nevetséges historizáló, népieskedő múltba révedés a jelen és a jövő valós problémái felé fordulás helyett. Magyarország előre megy, csak sajnos szemben a forgalommal az autópályán.
2/13 anonim válasza:
Én hagyománytisztelő vagyok, régimódi, meg szeretem feléleszteni a régi szokásokat meg minden, de ez egy rossz vicc. Csak önmagát minősíti a kormány vele... Ezeknek a területegységeknek már semmi köze a vármegyékhez, mindegy, hogy milyen nevet adnak nekik. Az igazi vármegyék megcsúfolása az egész.
3/13 anonim válasza:
Felesleges, nevetséges. Orbánnak biztos beadták, hogy ez mennyire jó hatással lesz a nemzeti image-re. Vagy éppen ő álmodozott erről a csuti putriban játékvonatozás és foci között.
4/13 anonim válasza:
Konzervatív embernek tartanak, de mikor ezt meghallottam, fennakadt a szemem. Azt hittem, csak vicc az ispánnal együtt.
5/13 anonim válasza:
Idő és pénz pazarlás volt az egészet bevezetni.
6/13 anonim válasza:
Előttem már leírtak, nagyon fölösleges, értelmetlen, abból a pénzből a rémes utak állapotán lehetett volna javítani, egészségügyet támogatni stb. Szóval nagy baromság az egész.
7/13 anonim válasza:
A tanárok tutira nagyon örülnek, hogy ezentúl vármegyékben dolgozhatnak éhbérért.
8/13 anonim válasza:
Hülyeség. És emberek ezért pénzt kapnak.
10/13 A kérdező kommentje:
4-es
Én is ugyanígy reagáltam
5-ös
Én is ezt mondtam mert ez rengeteg pénzt vesz igénybe mindenhol lecserélni a táblákat, bélyegzőket, feliratokat az épületek felett
2023. febr. 1. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!