Télimádok! Ti nem is fáztok olyan nagyon a télen?
Hidegben jól fel lehet öltözni, kánikulában akár meztelenül is meg lehet sülni.
Meg ott vannak a téli sportok, síelés, szánkózás, korcsolyázás.
Én minden évszakot szeretek, mert szeretem a változatosságot, a meleget is és a hideget is, a villámokkal és hatalmas dörgésekkel a vihart, a csendes egész napos esőt, a kis szellőt, a nagy szelet...
Nem tudnám elképzelni az életemet olyan helyen, ahol egész évben nyár vagy egész évben tél van.
A télben például a havat szeretem, a jégkorit (görkorizni nem tudok), és hogy nincs szúnyog többek között (allergiás vagyok a rovarcsípésre). Nemsokára 26 éves leszek, de még mindig szeretek a hóban játszani, szeretem nézni a hóesést, ha bentről nézem, olyan, mint ha én repülnék fölfelé.
Plusz a szervezetem igényli a téli pihenőt, mint a téli álmot alvó állatok, nyáron kevesebbet alszom, télen többet és mélyebben, függetlenül a munkától és a teendőimtől, ha nem lenne tél, ez a pihenés nem lenne meg, és a szervezetem hamar kimerülne.
A hideg nekem nem okoz problémát, mert akkor jobban felöltözöm, és nem fázok, van vastag téli kabátom, vastag sálam, vastag sapkám, vastag kesztyűm, vastag csúszásgátlós talpú csizmám, vastag harisnyám...
Egyetlen problémám a téllel a jégpáncél az utakon, és ha nem szórják fel, olyankor több idő eljutni valahova, ha nem akarom összetörni magam, de ez nem vesz le az élvezetekből.
De fázok, és azt sem szeretem, hogy a MÁV járatok a szokásosnál többet késnek, de ettől ezt leszámítva nem tudok semmit, ami miatt utálnom kellene a telet.
A tavasszal, és az ősszel sincs semmi bajom, de a nyári hőséget utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!