Mit csinálnál ha megtudnád hogy csak 1 napod van hátra?
19.03
És a csaláod további életére pénz nélkül nem gondolsz.
Jó kérdést tettél fel! Egyik nap a rádióban is volt egy ilyen kérdés. Meg tudjátok, volt az a Vodafone reklám a kis kérészről.
Tulajdonképpen azt a kérdést tehetnénk fel magunknak, hogy mért nem élünk úgy, mintha már csak egy napunk lenne hátra. Szerintem tekintsünk el a pénztől, mert ez igazából nem erről szól. Az a lényeg, hogy végre megérezzük, milyen az, ha önmagunk vagyunk, szabadok vagyunk, és nem félünk semmitől! Ha tudnám, hogy egy napon van hátra SZABAD lennék! Hangosan röhögnék a metrón, belemosolyognék minden ember fejébe az utcán, megírnám azoknak az embereknek akik utáltak engem, hogy szeretem őket, és már rég megbocsájtottam, írnék levelet a számomra fontos embereknek, arról is, hogy a halál igazából csak egy átmenet, ezért nem kell félni tőle, ők se tegyék. És azt hiszem elmennék valami szent helyre megnézni a naplementét, és kiabálnám, hogy köszönöm.
Van itt egy film, a címe: Éld az életed!
Ajánlom minden szabadulni vágyó embernek.
Utolsó: Ez nagyon szép volt. Nem vagyok egy érzelgős típus, de egy kicsit belekönnyeztem.
19/F
19:10
De, gondolok. Kp-ra gondoltam. És úgy gondolom, hogy hagynék itt elég örökséget még akkor is, ha a mozgó tőkét együtt 'elvernénk'. Az élet pedig arra van, hogy ÉLVEZZÜK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!