Mit csinálnál ha megtudnád hogy csak 1 napod van hátra?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2010. okt. 2. 18:39
11/38 anonim válasza:
18:56
Biztos forrásból tudom, hogy 18:52 férfi.
Továbbá AIDS-es.
Jelentkezése nálad folyamatban van.
Jó szórakozást. És sok boldogságot az utolsó naphoz!
:)
12/38 anonim válasza:
Bocsánatot kérnék attol az embertöl akit évek óta szeretek , és a nevetséges féltékenységem miatt tett dolgaimért bocsánatot kérnék ... :)
13/38 anonim válasza:
Vitába szállnék azzal, aki ezt állítja.
14/38 anonim válasza:
Lefeküdnék pár jóképű, helyes, izmos sráccal; elmennék bulizni, ahol úgy viselkednék ahogy épp kedvem tartja; családommal lennék, elmondnaám mennyire szeretem őket;
15/38 anonim válasza:
akkor már nem sokat tehetnék, ugyanúgy itthon ülnék lóvé nélkül. viszont ha megtudnám hogy mondjuk 1 hónapom, gyorsan vennék fel kölcsönt, és úgy kikészíteném magam hogy utána nem is tudnék róla hogy meghaltam.
16/38 anonim válasza:
Elkölteném az ÖSSZES pénzem az utolsó forintig a családommal kirándulás, utazás, étterem, bármi, hogy fantasztikusan érezzük magunkat!!!
17/38 anonim válasza:
Bőgnék, szüleimmel, testvéremmel, párommal, barátnőmmel lennék. Elmondanám nekik mennyire szeretem őket.
18/38 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani, mint az eddigi ilyen kérdéseknél. Elszívnék egy akkor "dzsangát" h abba halnék bele.
19/38 anonim válasza:
Felvennék 1 jó nagy kölcsönt, abból szétdrogoznám az agyam a belvárosban csinálnék 1 pofás kis zavargást.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!