Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nagyon kibeszél...

Mit tegyek, ha nagyon kibeszélnek a facebook profilom miatt? Kiket érdemes inkább törölni?

Figyelt kérdés
Felnőtt családos nő vagyok, és szeretem, ha fent vagyok a facebook-on. Úgy érzem elég normális képeket töltök fel, és mégis mondják a családomnak, hogy sokat posztolok. Szeretek olyan képeket feltölteni, amiken egyedül vagyok, és nem kirívó, de olyat is, amelyiken a két kislányom, meg amin a párommal vagyok ketten. Továbbá szeretek megosztani bölcs gondolatokat, és idézeteket. A főnökömnek nem szoktam most már engedélyezni az összes képet. Nem szívesen törlöm az ismerőseim közül, mert félek, hogy rossz néven veszi. Meg volt már aki nagyon megsértődött, mert töröltem. Utóbbival mennyire foglalkoztok?

#Facebook #Ismerősoök
2023. jan. 3. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem érdekel, ki mit szól a fészbúk profilomhoz. Ha nem tetszik, ne nézze. Törölni se fogok senkit ezért.

Egyetlen egy ismerősömet töröltem hasonlóért; húgommal elmentem egy hosszú hétvégére kirándulni és tettünk fel fotókat. Az illető felhívta a férjemet, hogy milyen dolog ez, hogy "elengedett" engem a "barátnőmmel" több napra, milyen dolog ez, ki tudja, mi történik ott... volt döbbentet. A férjem részéről is. Ő eligazította, mivel foglalkozzon - ordibálásig fajult a vita -, én meg töröltem. Nem tiltottam, csak mint ismerőst töröltem, hogy a posztjaimat ne lássa.

2023. jan. 3. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora gondjaid vannak 😂 Sz.rd telibe, akinek nem tetszik mit posztolsz, kapcsolja ki a követést.
2023. jan. 3. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ezért van 2 profilom. A priváton orosz név, jelölni se tudnak. Itt közeli rokonok akiket szeretek, barátok, külföldi ismerősök vannak. Azt osztok meg amit akarok.

Másik; magyar név. Itt a távoli rokonok, falusi pletykafészkek, ismerős pletykások, munkatársak, főnökök, egyéb jelentéktelen emberek.

Szökőévente egyszer posztolok, de tudnak nekem írni.

Nem tudom amúgy miért létszükség felvenni ismerősnek a főnököt, minden buz1 munkatársat de nálunk is alap.

Nekem nyaralós képekre és gyerekmentes megosztásokra szóltak be.

2023. jan. 3. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ne tegyél ki képeket. Akire tartozik (család, barátok) azoknak elküldöd vagy megosztod máshol. Vagy beállítod, hogy korlátozottan lássák az oldaladat.

De az nem derült ki, hogy miért beszélnek ki, hogy mit kritizáltak az oldaladon. Ha tényleg nincs rajta semmi gázos, akkor ne foglalkozz másokkal.

2023. jan. 3. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!