Melyik országba érdemes költözni?
Ha macera,akkor macera csak érje meg.
Nem szeretem ezt az országot,és az emberek nagyrészét sem.
Lassan kezdenek ugyanolyanok lenni,mint a médiában mutatott ideálok.
Lassan szinte mindent megesznek,amit látnak meg hallanak.
Sorolhatnám,de én nem akarok itt maradni.
Ha nem vagy életképtelen, nincs tátva a szád, akkor itthon is tudsz érvényesülni, ha balfék vagy, akkor meg nincs az az ország, ahol ingyen aládraknak mindent.
És ha elfogadsz egy jótanácsot: ugyan szard már le a médiaideálokat! Nem kell tvzni, nem kell az instagramot bújni és magadat ezekhez méricskélni.
Ki mondta,hogy ingyen akarok élni?
Miért mindig ez jut eszébe minden pr*linak?
A nyelvek közül az angol megy,az sajnos rám is tapadt.
Bár más nyelveket tudnék ennyire,nem vagyok túl hálás érte.
Nem egy nehezen tanulható nyelv.
Ezt csak a gyengék mondják.
Ausztrián gondolkodtam,viszont nekem valami olyan ország kellene ahol semmi tipikus mai marhaság nem található meg.
„Ha nem vagy életképtelen, nincs tátva a szád, akkor itthon is tudsz érvényesülni, “
Idehaza folyamatos az ellenszél, gáncsolják ki az embert felülről és eközben a két szemeddel látod, a bőrödön érzed, hogy mire nem jut az ellopott adódból… Álomvilágban él, aki ezt tagadja.
Australia, New-Zeland.
Ez pedig teljesen igy van: "A nyelvek közül az angol megy,az sajnos rám is tapadt.
Bár más nyelveket tudnék ennyire,nem vagyok túl hálás érte.
Nem egy nehezen tanulható nyelv.
Ezt csak a gyengék mondják."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!