Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik országba érdemes költözni?

Melyik országba érdemes költözni?

Figyelt kérdés

Ha macera,akkor macera csak érje meg.

Nem szeretem ezt az országot,és az emberek nagyrészét sem.

Lassan kezdenek ugyanolyanok lenni,mint a médiában mutatott ideálok.

Lassan szinte mindent megesznek,amit látnak meg hallanak.

Sorolhatnám,de én nem akarok itt maradni.

2022. júl. 31. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nyelvtudás nélkül nem igazán lehet elköltözni innen, szóval olyan országba, ahol beszéled a helyi nyelvet
2022. júl. 31. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
A legkönnyebb Németország meg Ausztria. De nyelvtudás nélkül egy lakást sem fogsz tudni kivenni, nem hogy munkát keresni, vagy bankkártyát intézni.
2022. júl. 31. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem vagy életképtelen, nincs tátva a szád, akkor itthon is tudsz érvényesülni, ha balfék vagy, akkor meg nincs az az ország, ahol ingyen aládraknak mindent.

És ha elfogadsz egy jótanácsot: ugyan szard már le a médiaideálokat! Nem kell tvzni, nem kell az instagramot bújni és magadat ezekhez méricskélni.

2022. júl. 31. 13:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Ki mondta,hogy ingyen akarok élni?

Miért mindig ez jut eszébe minden pr*linak?

A nyelvek közül az angol megy,az sajnos rám is tapadt.

Bár más nyelveket tudnék ennyire,nem vagyok túl hálás érte.

Nem egy nehezen tanulható nyelv.

Ezt csak a gyengék mondják.

Ausztrián gondolkodtam,viszont nekem valami olyan ország kellene ahol semmi tipikus mai marhaság nem található meg.

2022. júl. 31. 13:42
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Semmi tipikus ma marhaság? Szibéria, valahol afrika. Ha megakarsz szabadulni minden a "marhaságtól", magától az internettől kellene megszabadulni :D
2022. júl. 31. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
#4 Na, te meg egyből leprolizod a többi válaszolót, te aztán sokkal jobb vagy náluk :D
2022. júl. 31. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Németország és Ausztria a legjobb választás szerintem.
2022. júl. 31. 13:58
 8/10 A kérdező kommentje:
6 Talán mert egyből egy sztereotípiával jött?
2022. júl. 31. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

„Ha nem vagy életképtelen, nincs tátva a szád, akkor itthon is tudsz érvényesülni, “

Idehaza folyamatos az ellenszél, gáncsolják ki az embert felülről és eközben a két szemeddel látod, a bőrödön érzed, hogy mire nem jut az ellopott adódból… Álomvilágban él, aki ezt tagadja.

2022. aug. 4. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Australia, New-Zeland.

Ez pedig teljesen igy van: "A nyelvek közül az angol megy,az sajnos rám is tapadt.

Bár más nyelveket tudnék ennyire,nem vagyok túl hálás érte.

Nem egy nehezen tanulható nyelv.

Ezt csak a gyengék mondják."

2023. jan. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!