Boldog karácsonyt! Milyen hagyományaitok vannak a családdal? Mi kerül az asztalra? Van fátok?
Köszönöm szépen, és viszont kívánom Neked is.
Mi minden évben ki szoktunk öltözni karácsonykor,nekünk megadja az ünnep hangulatát.
"Hagyományos" az étel, abban nem flancolunk, de hál az mindig kerül az asztalra.🙂
A fa díszítés az hagyományos nálunk, illetve vettünk LED fényeket így azokat is beépítjük majd (a hagyományokba). Eddig mindig ajándékoztunk, de egy ideje inkább élmény adásában gondolkozom, így most közös mozizás lesz majd :), nagyon várom már :)). Párom anyukájához mindig megyünk, és mentünk idén is, és egész jól sikerült.
Egyedül voltam Dec 24-én (párom dolgozott), úgyhogy karfiolos-tejszínes-parmezános tésztát ettem, párom anyukájánál volt hagyományos rántott hal, francia salátával. Én meg valahogy egyedül nem akartam főzni semmi különlegeset :D. Ma még tükörtojást ettünk baconnel, így alakult, mert nem akart kiolvadni a csirkemell, úgxhogy holnap lesz valami húsos karácsonyi vacsora csak :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!