Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is úgy látja egy rémes...

Más is úgy látja egy rémes hely lett a Facebook?

Figyelt kérdés
Egyrészt jönnek a nyilvánvaló átverés hirdetések (kaszinó, stb), másrészt azt látom, hogy az eddig követett oldalaim alatt olyan frusztrált fröcsögés van, hogy ijesztő. Egy két értelmes hirdetés van, ami talán érdekel (pl üzleti tréningek), de az alatt is oda nem illő, IQ 0 emberek kommentelnek és szinte már sajnálom a hirdetőt (persze értem, részben celozhatna jobban is). Szóval csak nekem tűnik fel, hogy a Facebook sokat változott negatív irányba? Egyáltalán lenne értelme üzleti hirdetesre használni?
2022. dec. 20. 08:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
#10 Ez gusztustalan.
2022. dec. 20. 11:45
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Miért?

2022. dec. 20. 11:50
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

"a nyugdíjasok rájöttek, hogy kaptak egy felületet, ahol bátran leírhatják azokat a véleményüket, amiket nem mernek élőben kimondani, mert interneten keresztül senki nem kever le nekik egyet."

Mert a többi korosztály teljesen korrekt ?

2022. dec. 20. 12:15
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Valaki nagyon utálja a nyugdíjasokat pedig egyszer ő is az lesz. Bár ha ennyi indulat van benne lehet hogy előbb utóbb elviszi valami.
2022. dec. 20. 12:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#14: nagyanyám mondta mindig, és nagy igazság: attól, hogy valaki megöregedett, még nem kell hülyének is lennie.
2022. dec. 20. 12:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a véleményem ezért nem értettem a korosztály kiemelését. Fiatalon is lehet hülye valaki.
2022. dec. 20. 12:42
 17/22 NTBS ***** válasza:
Ahogy csökkent az általános kulturális színvonal, az ide is bekerült.
2022. dec. 20. 16:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem csökkent az általános kulturális színvonal, csak láthatóvá vált. Korábban luxuscikk volt egy számítógép vagy okostelefon, internet előfizetése is kevesebb családnak volt; egy szűkebb réteget lehetett online látni. Most meg olyannak is elérhető mindez, aki alig szenvedte ki a nyolc általánost, és életében nem volt egy mélyebb gondolata. Korábban a munkatársainak, a tehénnek az udvarban vagy a közeli családtagjainak az életét boldogította a butaságaival és az agressziójával, most mindenkit, aki hajlandó elolvasni.
2022. dec. 20. 16:45
 19/22 anonim ***** válasza:
32%

Ezért támogatom az etnikai tisztogatást 😀

2022. dec. 20. 16:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A Facebook csak azt mutatja, hogy maguk az emberek milyenek. Én kb. 20 éve internetezek aktívan, és számomra megdöbbentő, ami most van; régen teljesen más volt minden. Pedig akkor mindenhol anonim módon lehetett kommentelni, nem volt tétje semminek, mégsem voltak az emberek ennyire aljadékok, nem gyalázták a másikat, jaaaa és tudtak helyesen írni. Most szinte senki sem tud. Ami pedig még elképesztőbb számomra, hogy ezt a rengeteg gyalázkodást a saját nevük alatt követik el, és nem félnek, hogy meglátja mondjuk a főnökük vagy valaki, és emiatt mondjuk kirúghatják őket a munkahelyükről. Rettenetesen ostobák és primitívek.
2022. dec. 20. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!