Az a gyanúm hogy az 1ik ismerősöm szélhámos. Írnátok jellemzőket a szélhámosokról?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mik a módszereik stb.2010. szept. 29. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nem értem. Ha a gyanú megvan, elvileg ismerned kéne a szót... Szélhámos=csaló... Innen könnyebb talán.
2/4 A kérdező kommentje:
De a módszereikre vagyok kíváncsi.
Hogy vernek át embereket ilyenek
2010. szept. 29. 19:00
3/4 anonim válasza:
"Hogy vernek át embereket" - ahogy tudnak :)
Bármilyen stílust felvehetnek, komoly üzletembereknek állítják be magukat, és fellelkesítenek hogy az életed üzlete előtted áll, és hogy a különbség a szegények és a gazdagok között az az hogy a gazdagok mertek lépni, mertek kockáztatni amikor a lehetőség felkinálkozott.
Lehet hogy sajnáltatják magukat.
Lehet hogy elmondják milyen rossz az életük, és ellenkeznek amikor segíteni akarsz, de aztán nagy nehezen mégis elfogadják a segítséged.
Az aranyszabály: ne menj bele olyan dologba amit nem értesz teljesen, és ami lehetetlenül jó üzletnek tűnik neked.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. okt. 17. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!