Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nőket nem zavarja, hogy az...

A nőket nem zavarja, hogy az LMBTQ-mozgalom a nők számára káros dolgokat ér el?

Figyelt kérdés
Pl. női szépségversenyen direkt nővé operált férfiaknak adják a díjakat, vagy egyes cégek már megengedik, hogy férfiak a női vécébe menjenek, ha nőnek gondolják magukat stb.

2022. nov. 17. 17:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%

Engem nem zavar mivel én nőnek tekintem a transz nőket is,nem mint te aki tüntetően férfinak nevezi oket annak ellenére hogy sokuknak farkuk sincs már. Mit zavarnának egy női WC-ben?

A szépségverseny meg…kerleeek xd sok nő keményen készül

Keményen ki van mind sminkelve. Semmi természetesség nincs ezeken a versenyeken és egy átlag nőt amugyis hol foglalkoztasson hogy ki nyeri ezeket?

Engem te zavarsz hogy nem lehet a politika rovatot böngészni a kényszeres lmbtq kerdeseid miatt. Fordulj orvoshoz mert kicsit se normális hogy ennyit rugozol a témán

2022. nov. 17. 18:15
 12/39 A kérdező kommentje:
#12: Igen, kemény diéták, sport, szépségápolás. Végül is csak egy csomó energiát fektetnek bele, de legyen egy férfié a díj, mert ez most a "haladó".
2022. nov. 17. 18:17
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, mond számodra valamit az, hogy fontosság és mérték? Gyanítom, nem sokat.
2022. nov. 17. 18:30
 14/39 anonim ***** válasza:
97%
És miért gondolod hogy annak a transz NŐNEK nem kellett ugyanezt megtenni? És téged ez miért is érint ennyire elvileg hetero férfiként?
2022. nov. 17. 18:38
 15/39 A kérdező kommentje:
#14: Mert én szívesen néznék női szépségversenyt, de kapcsolom ki, amint egy nőnek öltözött férfi jelenik meg a versenyzők között. Meg azért, mert ki nem állhatom, hogy valaki politikai okokból kap olyan díjakat, pénzt és lehetőséget, amit nem érdemel meg.
2022. nov. 17. 18:41
 16/39 anonim ***** válasza:
97%

Igen a te olvasatodban a transznemuseg nem létezik mindegyik transz nő férfi és ha lehet kussoljanak a négy fal között

A baj szivem csak az hogy EMBEREKRŐL beszélsz és ha ő néz ki a legjobban egy ilyen versenyen akkor ő nyer. És az a transz NŐ bizony jól nézett ki. Ez nem sport ahol már valóban nehéz ügy a transznők indulása a cisz nők között. Itt nem ez a helyzet. Ez puszta külső. És nagyon sajnalom hogy nem tudtál kire matyizni aznap este🤷‍♀️Le lehet szállni az LMBTQ-rol és keresni valami elfoglaltsagot

2022. nov. 17. 18:46
 17/39 A kérdező kommentje:
#16: Nézhet ki akárhogyan is, attól még férfi. És férfi ne induljon női szépségversenyen. Ha annyira kell nekik egy verseny, csináljanak külön transzoknak, nem ellenzem. De ez így abszurd. Azon kívül nem nézett ki olyan jól, hiába a sok hormon, műtét, látszott a hatalmas ádámcsutkája, a férfias vállai stb. Mindenki, aki azt hiszi, nem azért kapta a díjat, mert transznemű, az álomvilágban él, ugyanis éppen azért kapta.
2022. nov. 17. 18:53
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

A szépségverseny már önmagában káros, szóval azt megtarthatják a dagadék férfiak😅

De amúgy ja, vannak sokan akiket zavar ez a transzosdi, pláne külföldön, ahol ugye egy hím erőszaktevőt simán betesznek egy női börtönbe.

De ennek semmi köze az lmbthez, hanem csak inkább a t-hez. A melegek/leszbikusok nem ártanak senkinek.

2022. nov. 17. 19:11
 19/39 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy mire jo ez a sirankozas?

A kérdésed is értelmetlen hiszen nem minket zavar ez hanem téged és itt picsogsz a csúnya transzokrol melegekről minden nap 0/24

Szánalmas

2022. nov. 17. 19:12
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

"Ezekre a versenyekre egy csomó nő keményen készül, komoly, sok ezer dolláros díjakat kapnak, és karrierlehetőségeket, amiket most elvesznek tőlük"

Helyes. A szépségversenyek társadalmilag károsak, remélem, ha más hatása nem is lesz ennek a dolognak, talán azt elérik, hogy az összes Miss Világegyetem meg hasonló baromságok mind csődbe mennek, és nem ilyen ostoba, szexista "versenyek" fogják nők millióit befolyásolni arra, hogy nekik egy teljesen természetellenes szépségideálnak kellene megfelelniük.

Szóval én támogatom, sőt, szerintem be kéne vezetni, hogy ezeken csak transznemű személyek indulhassanak, és akkor talán kevesebb evészavaros, szorongó, önmagát elfogadni képtelen nő lenne.

2022. nov. 17. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!