Gáz, ha szilveszterkor otthon marad az ember?
Figyelt kérdés
A szilveszterről mindenki úgy beszél,mintha egyértelmű lenne,hogy ezen a napon bulizni kéne,és részegre innia magát az embernek.Vagy legalábbis az én korosztályomban (20 év),ez a szokás.Az új évet miért macskajajjal kell üdvözölni?Én ezt sosem értettem.Én már évek óta itthon vagyok szilveszterkor,mondjuk egyébként sem tudnék elmenni sehova,mert kis községben lakok,és örülök,ha hétköznap van valami szórakozóhely,meg a barátaim se bulizósak.Ti hogy vagytok ezzel?Mindig elmentek otthonról? (főleg az én korosztályom érdekel,de akárki írhat a tapasztalatairól:) Nagyon cikis,ha valaki otthon ül ilyenkor?
És előre is BUÉK mindnekinek.
2008. dec. 24. 13:16
11/12 anonim válasza:
Szia! Én meglehetősen bulimán voltam éveken keresztül, ami azt jelentette, hogy hetente többször is jól kirúgtunk a hámból, de a szilveszterek mindig roppant szarul sikerültek, mert olyan a baráti köröm, hogy a "kötelező" bulitól mindenki rosszul van. Szóval igyekeztünk mi, de szar volt. Aztán tavaly bevállaltam, hogy dolgozom este 6ig, utána pedig főzött lencsét a barátom, ittunk pezsgőt és tévéztünk, semmi nagy felhajtás, jó volt! A bulizós korszakom 17-22 éves korom között volt jellemző, azóta eltelt 2 év és semmikedvem elmenni sehová szilveszterkor, de olyan jó barátunk hívott, akivel nagyon ritkán találkozunk, mert elköltözött, szóval idén megyünk, de nem nagy várakozással tekintek a dolog elé, amúgy biztos jó lesz. Ha a barátaid is inkább otthonülősek, hívd át őket, activity vagy vmi társasjáték, filmnézés, éjfélkor egy koccintás, aztán ennyi, s közben biztosan jól fogsz szórakozni, de nem teszel semmi olyat, ami az egyéniségeddel ütközne. Nem kötelező bulizni szilveszterkor, de lehet egy jó alkalom arra, hogy találkozz jó barátokkal.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, meg az is tény, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz Szilveszterkor - ha otthon maradsz aludni, hát otthon maradsz aludni. Csak én például egy olyan lehetőséget látok benne, amire év közben ritkán adódik lehetőségem - ilyenkor tényleg minden barátom szabad, és összeülünk egyikünk otthonában beszélgetni, szórakozni. :) Nem isszuk le magunkat, csak együtt vagyunk, és valamilyen úton-módon ez mindig emlékezetes marad. Mi sem vagyunk "bulizósak", nekünk ez a buli, és végül mégsem maradunk otthon semmittenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!