Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz, ha szilveszterkor otthon...

Gáz, ha szilveszterkor otthon marad az ember?

Figyelt kérdés

A szilveszterről mindenki úgy beszél,mintha egyértelmű lenne,hogy ezen a napon bulizni kéne,és részegre innia magát az embernek.Vagy legalábbis az én korosztályomban (20 év),ez a szokás.Az új évet miért macskajajjal kell üdvözölni?Én ezt sosem értettem.Én már évek óta itthon vagyok szilveszterkor,mondjuk egyébként sem tudnék elmenni sehova,mert kis községben lakok,és örülök,ha hétköznap van valami szórakozóhely,meg a barátaim se bulizósak.Ti hogy vagytok ezzel?Mindig elmentek otthonról? (főleg az én korosztályom érdekel,de akárki írhat a tapasztalatairól:) Nagyon cikis,ha valaki otthon ül ilyenkor?

És előre is BUÉK mindnekinek.

2008. dec. 24. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én meglehetősen bulimán voltam éveken keresztül, ami azt jelentette, hogy hetente többször is jól kirúgtunk a hámból, de a szilveszterek mindig roppant szarul sikerültek, mert olyan a baráti köröm, hogy a "kötelező" bulitól mindenki rosszul van. Szóval igyekeztünk mi, de szar volt. Aztán tavaly bevállaltam, hogy dolgozom este 6ig, utána pedig főzött lencsét a barátom, ittunk pezsgőt és tévéztünk, semmi nagy felhajtás, jó volt! A bulizós korszakom 17-22 éves korom között volt jellemző, azóta eltelt 2 év és semmikedvem elmenni sehová szilveszterkor, de olyan jó barátunk hívott, akivel nagyon ritkán találkozunk, mert elköltözött, szóval idén megyünk, de nem nagy várakozással tekintek a dolog elé, amúgy biztos jó lesz. Ha a barátaid is inkább otthonülősek, hívd át őket, activity vagy vmi társasjáték, filmnézés, éjfélkor egy koccintás, aztán ennyi, s közben biztosan jól fogsz szórakozni, de nem teszel semmi olyat, ami az egyéniségeddel ütközne. Nem kötelező bulizni szilveszterkor, de lehet egy jó alkalom arra, hogy találkozz jó barátokkal.
2008. dec. 25. 00:43
 12/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem gáz, meg az is tény, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz Szilveszterkor - ha otthon maradsz aludni, hát otthon maradsz aludni. Csak én például egy olyan lehetőséget látok benne, amire év közben ritkán adódik lehetőségem - ilyenkor tényleg minden barátom szabad, és összeülünk egyikünk otthonában beszélgetni, szórakozni. :) Nem isszuk le magunkat, csak együtt vagyunk, és valamilyen úton-módon ez mindig emlékezetes marad. Mi sem vagyunk "bulizósak", nekünk ez a buli, és végül mégsem maradunk otthon semmittenni. :)
2008. dec. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!