Az ázsiaiak mit gondolnak a Magyarokról?
Figyelt kérdés
Úgy értem a koreaiak, kínaiak, japánok stb.2010. szept. 27. 18:25
1/10 anonim válasza:
sok kis marha europid, akikből pénzt lehet kicsalni a szarságainkkal :D
2/10 anonim válasza:
a japánoknak az a haluja, hogy rokonok vagyunk :D egyébként kedvelnek minket, és egyedül a magyaroknak engedélyezték, hogy a saját átírásunkat alkalmazhassuk a szavaikra. Minden más népnek a hepburn-féle átírást kell alkalmaznia kiadásokban :D
5/10 anonim válasza:
Egyébként tényleg van egy kis rokonság a Magyarok és a Japánok között..
6/10 anonim válasza:
Nekem vannak japan rokonaim es tisztelik a magyarokat, felneznek rajuk, okosnak tartjak oket. Persze nem kell azt hinni, hogy minden azsiai vagja, hogy hol van Magyarorszag, mert nem, hisz olyan messze vannak. Van mindenfele ember ott is, igy mindenki mashogy gondolkodik.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a Japánokat:)
2010. szept. 27. 22:03
8/10 anonim válasza:
Amennyiben a Kaukázus Európának számít, elmondom Örményországban nagyon szeretnek minket, mesélte valaki aki ott volt, mikor megtudták hogy magyar körülugrálták. A grúzok viszont nem szeretnek, egyrészt mert utálják az örményeket akik kedvelnek minket, másrészt volt náluk médiavisszhangja, mikor amúgy tök jogosan el lett nálunk ítélve egy grúz aki Budapesten meggyilkolt egy örményt.
9/10 anonim válasza:
Bocs, úgy értem amennyiben Kaukázus Ázsiának számít, elírtam :-)
10/10 anonim válasza:
az örmények is azért szeretnek minket, mert végre mi nem szlávok vagyunk, mint a ruszkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!