Szerintetek mi hiányzik Siófokról?
Szerintem hiányzik egy szép sétálóutca. A buszpályaudvartól a Sió utcáig (a régi Plus üzletig) szerintem meg lehetne szépen csinálni, lerakni térkővel. Oké, tudom, ott a mélygarázs lejárója, de azt el lehetne különíteni.
A Fő utca egyébkènt a buszpályaudvartól kijjebb elég rosszul néz ki. Némelyik épület omladozik, pedig amúgy lennének ott szép épületek, mint a bagolytemplom vagy a Janus hotel.
Szerintem nagyon hiányzik még a Galérius. Pl nyáron, ha rossz az idő, tök jó alternatíva lenne.
Illetve ami még szerintem hiányzik, az a Palace és a Flört. Én sosem voltam egy nagy buliarc, de ikonikus helyei voltak a városnak.
Ha már így belelendültem... hiányzik a foki hegyi lakótelepről egy normális üzlet, mert az a kis CBA nem túl nagy választék.
A Bajcsy utcában levő Coop (Pali bolt) bezárt, ahelyett is nyithatna valami normális bolt.
Bár elméletileg egyszer majd megépítik, de jó lenne az a híd a Sallai utcától a Sión át.
A Kálmán sorról hiányoznak a normális üzletek. Mostmár gyakorlatilag csak ócska kínai vackokat árulnak. Meg mondjuk azokat az üzleteket se ártana felújítani, de magánkézben vannak.
És végül ami szerintem a legjobban hiányzik: normális tömegközlekedés. Hogy ne egy órában legyen 1 busz. Lehetne valamilyen Siófok bérlet jutányos áron. Kocsi nélkül gyakorlatilag nem lehet létezni. Mondjuk ez kb. az összes kisvárosról elmondható.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!