Nemjuteszembesemmi49 kérdése:
Az igaz, hogy az Egyesült Államokban a börtönök magán/vállalati tulajdonban vannak? Léteznek kint vállalati börtönök?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit fura hogy ebbe a témába raktam a kérdésemet, lehet nem ide kellett volna, szerintem ez inkább kulturális kérdés, mint politikai.
Kint egyébként az Egyesült Államokban, mik vannak vállalati tulajdonban még, amik itthon államiak? Itthon is bizonyos szinten az a cél, hogy minden vállalati tulajdonba kerüljön, csak még nem valósult meg, vagy még nem tudott megvalósulni? Reális egyáltalán Mo.-on, hogy pl. a börtönök magántulajdonba kerüljenek?
2022. szept. 26. 15:30
2/4 anonim válasza:
Ja, idehaza is van magánbörtön. Az állam üzemelteti, de cég a tulaj.
Keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!