Ciki megkérdezni, hogy leszbi-e?
Van egy csoptársunk az egyetemen, és elég furcsa csajszi, na meg ránézésre inkább egy fiú jut eszembe róla, mint egy lány, abszolút fiús alkata van, fiús arca + még elég furcsa stílusa is, és már többen is ezt beszéljük, h szerintünk leszbi lehet.
Szerintetek ciki az, ha egyenesen megkérdezem tőle? Nem csesztetésből, csak úgy kíváncsiságból, aztán vagy megmondja vagy nem ... De ha megmondja, akkor se akarunk szórakozni vele, de behalunk a kíváncsiságtól :))
Szerintetek? Ti meg mernétek kérdezni?
Hát ez érdekes meglátás, mert én pont azt szoktam hallani, hogy a nyelvszakokat azért amolyan kivételnek tekintik a bölcsész-szakok "haszontalansága" alól.
Sztem összességében pedig képtelenség ezt így megmondani, hogy X szak mennyire gyakorlatias. Most ha az a mérce, hogy melyikkel hogyan tudsz elhelyezkedni, akkor ilyen alapon be kéne szűntetni az összes filozófia szakot, hiszen azzal se lehet "semmit" csinálni. Úgyhogy nem ilyen egyszerű ez sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!