Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki megkérdezni, hogy leszbi-e?

Ciki megkérdezni, hogy leszbi-e?

Figyelt kérdés

Van egy csoptársunk az egyetemen, és elég furcsa csajszi, na meg ránézésre inkább egy fiú jut eszembe róla, mint egy lány, abszolút fiús alkata van, fiús arca + még elég furcsa stílusa is, és már többen is ezt beszéljük, h szerintünk leszbi lehet.

Szerintetek ciki az, ha egyenesen megkérdezem tőle? Nem csesztetésből, csak úgy kíváncsiságból, aztán vagy megmondja vagy nem ... De ha megmondja, akkor se akarunk szórakozni vele, de behalunk a kíváncsiságtól :))

Szerintetek? Ti meg mernétek kérdezni?

2010. szept. 25. 11:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát példának okáért én is BTK-s vagyok, és nem leszek tanár :) Szociális munkás leszek, amit tény és való, hogy nem fognak halálba fizetni, viszont azért választottam ezt a szakot, mert kb. 13 éves korom óta ezzel szeretnék foglalkozni, és ez az elmúlt 10 évben nem változott :) Viszont azt aláírom, hogy hozzánk sok olyan jár, aki csak azért jött erre a szakra, mert máshova nem vették fel, vagy mert ez "könnyű" (azért megjegyzem, itt is vannak húzósabb dolgok, legalább is ha az ember tényleg meg akarja tanulni, és nem elégszik meg egy kettessel). Én viszont nem ebbe a kategóriába tartozom. Igaz, nekem jobb elfoglaltságom is van, mint azt találgatni, hogy ki homoszexuális, és ki nem az. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy miért is van rossz hírük a bölcsészeknek úgy általánosságban, de nem kéne mindenkit egy kalap alá venni, vagy azt mondani, hogy haszontalan tudásra tesznek szert. A másik, hogy szerintem azért nézik le sokan a bölcsész végzettségűeket (bármilyen szakról), mert a legtöbb tényleg olyan, hogy "na ezzel a diplomával ezt és ezt lehet csinálni", hanem sokszor azon múlik a dolog, hogy ki milyen irányban keres, mennyire kreatív, amikor állást próbál szerezni.
2010. szept. 26. 15:03
 22/23 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes meglátás, mert én pont azt szoktam hallani, hogy a nyelvszakokat azért amolyan kivételnek tekintik a bölcsész-szakok "haszontalansága" alól.

Sztem összességében pedig képtelenség ezt így megmondani, hogy X szak mennyire gyakorlatias. Most ha az a mérce, hogy melyikkel hogyan tudsz elhelyezkedni, akkor ilyen alapon be kéne szűntetni az összes filozófia szakot, hiszen azzal se lehet "semmit" csinálni. Úgyhogy nem ilyen egyszerű ez sztem.

2010. szept. 26. 18:48
 23/23 anonim válasza:
Bazz... ha nem lenne bunkó veletek, akkor nem piszkálásból beszélnétek ki!? Ez az ő dolga, semmi közötök hozzá. Pletykáljatok másról.. Istenem....
2011. aug. 26. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!