Ugye ez csak egy vicc?
Figyelt kérdés
De most tényleg! Ez nem lehet komoly!
http://www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY
Arra gondoltam, hogy valami lady gaga paródia, mert ez nem lehet KOMOLY!
2010. szept. 24. 22:44
1/13 anonim válasza:
asszem ezek voltak az interaktivba, tán klippremier volt, de de ez nem paródia sztem..
2/13 A kérdező kommentje:
DE EZ SZÖRNYŰ!
2010. szept. 24. 22:58
3/13 anonim válasza:
előző vagyok,
tudom, ez gáz :S egyáltalán nem jön be.. szecsődi karcsi meg eldönthetné már hogy melyik nemhez tartozik.. ez a klip gáz..
4/13 anonim válasza:
Ezt halálosan komolyan gondolták :-(
6/13 anonim válasza:
ja amugy kb lady gaga szintű az egész mert ebben a klipben sem stimmel a "férfi" szó definíciója :D
mondjuk most nem szólom le lady gagát, de azért ez hányingerkeltő.
7/13 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy ilyen klippet én csinálok a nappalimban és kézikamerával! Én szecsődit embernek képzeltem, de ezek szerint tévedtem!
2010. szept. 24. 23:07
8/13 anonim válasza:
Elég borzalmas. A néger nőnek jó a hangja. De az a Szecsődi(az a megasztáros ugye?)... Most ezt komolyan gondolták?:S Na meg az a szöveg is amit levágnak...egyszerűen az egész egy okádék. borzalom.
9/13 anonim válasza:
Egy hányinger az egész.
A néger nőnek pedig nem jó a hangja, szerintem a melle sem, pedig úgy néz ki.
10/13 A kérdező kommentje:
mindekettő megasztáros. Hát látszik, mit termel ki az a szar!
2010. szept. 24. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!