Vagytok ezzel még páran?
Hetek óta frusztrált vagyok. Most kezdem az egyetemet és félek
Amióta készülök rá meg kapom az üzeneteket rosszul alszok. Úgy érzem megváltozom. Már nincs kedvem olvasni, már kezdek kiszeretni egy lányból aki mindennél fontosabb számomra. Más érdekel. Tartok attól hogy az egyetem minden szabad időmet elveszi. Attól tartok minden ami vagyok/voltam megszűnik. Pedig szerettem olyannak lenni. De érzem hogy már nem sohase lehetek az és ez zavar. Ahogy az is hogy mindenkit aki/ami fontos számomra elveszik és megszűnik. És nem marad más csak én. Egyedül. Félek változtatni mert attól félek az átváltoztat és nem lehetek az aki vagyok. Csak egy magányos balfék a sok könyvével. Nem merek randizni mert tudom hogy az megváltoztatja a kapcsolataimat. Nem tudom mi tévő legyek. Már megfordult a fejemben az öngyilkosság is. Mert az mindent megoldana. Nem kellene megváltoznom,nem veszteném el egyik szerettem se. Talán ez az egy lehet a megoldás
borzasztoan nehez a valtozas, barki barmit mond. en is rettegek barmilyen típusától, folyamatosan. korulbelul olyan melysegekig tud lelokni ez, mint amerre te is jarhatsz, szoval lehet ertem mirol beszelsz.
nem mintha segitene, de az egyetem kezdesevel kapcsolatos stressz sem idegen szerintem senkinek. nekem ez a negyedik, es meg mindig instant gyomorgorcs ahogy beindul a gépezet es jonnek az emailek. nyilvan nem segit az sem, hogy neked ez az elso.
nem tudom mit tanulsz, szereted-e, de probalj erre is ugy tekinteni, mint egy eszkozre ami ahhoz kell, hogy kapaszkodo lehess sajat magadnak es fejlodj, kozelebb kerülj a celjaidhoz.
hosszutavon ez is ugyanolyan fontos és építő dolog magad felé, mint a csaladod szeretete. (persze nem azt akarom mondani ezzel, hogy alap hogy helyettesítené.)
ugy vettem ki a mondandodbol, hogy nagyon fontosak neked. egy ilyen dolog nem fog gyökeresen valtozni semmilyen kulso korulmeny hatasara, még ha azok nagyon nagynak tűnnek is.
es vegul. ebben az egesz egyetemnek nevezett fostengerben jopar olyan ember probal még a felszinen maradni, mint amilyen te vagy. nagyon sokan. ezek kozott az emberek kozott találhatsz olyan barátot, vagy párt, akivel osztozhattok ezekben az erzesekben. biztos vagyok benne, hogy lesz olyan tarsad, aki nem szakít el a családodtól, sőt. ne felejtsd el, hogy barmi megtörténhet. es legtobbszor pont az tortenik, amit rohadtul nem varnal.
btw, remelem, jól vagy. kitartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!