Milyen gyakran gondolsz az öngyilkoságra?
11:09: Nem osztom álláspontodat. Személyes példámból kifolyólag sem. Szoc. fóbiás vagyok, néha depresszióval.
Viszont akik közel állnak hozzám, barátok, ismerősök, pont mindig azt mondják, hogy túlságosan önzetlen vagyok.
Nagy az empátiás készségem, megértek másokat, sokat segítek másokon, néha még akkor is amikor nem kéne. Magammal nem foglalkozok túl sokat, nem sajnálom magamat, és még soha nem gondoltam arra, hogy nekem mennyire rossz.
Ha látom, hogy valaki szenved az életkörülményei, vagy történések, vagy egyebek miatt, és nem tudok neki segíteni, depressziós leszek. Valószínűleg pont ez az egyik baj, hogy túlságosan is figyelemmel vagyok másokra. Önzőbbnek kéne lennem, de képtelen vagyok rá.
Üzleti életben is azért nem tudok érvényesülni, mert képtelen vagyok arra, hogy ne legyek őszinte, vagy arra, hogy átverjek másokat.
Kérdésre válaszolva:
Nem akarok öngyilkos lenni, viszont néha felmerül bennem, hogy valahogy nem ide való vagyok, nem kéne itt lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!