Miért tiszteljük a honatyáinkat, amikor az Árpád/Turul dinasztia kevert ázsiai származású volt?
Figyelt kérdés
A magyar köznép fehér, az államalapító elit viszont ázsiai keverék volt. Mi tart minket össze? Ellentmondásos-e, hogy fehér létünkre az ázsiai uralkodóinkra vagyunk büszkék?
III.Béla mongoloid keverék volt, ahogyan az apai ági árpádok többsége is.
2022. aug. 20. 09:42
11/19 A kérdező kommentje:
10: Na végre, akkor nem csak én gondolom igy!
2022. aug. 22. 13:34
12/19 anonim válasza:
Mert mi is fehérek vagyunk. Viszont a honalapítók -akikkel ma már nem vagyunk azonosak- mindegy kik voltak. Tisztelettel tartozunk nekik. Ma is létezik Magyarország nemde?
13/19 anonim válasza:
Nem te vagy inkább hülye? Mi már európaiak vagyunk, azok lettünk, és ehhez ragaszkodunk, és a nyelvünkhöz, a szokásainkhoz is, nem kellenek ide mindenféle idegenek, akikkel össze lehet keveredni, és akkor se nem leszünk muszlimok, se nem leszünk zsidók, se nem indiaiak, se nem kínaiak, sem japánok stb., hanem kialakul valamiféle katyvasz. Persze más népek jobban vigyáznak, hogy ez ne így legyen, a magyar (meg úgy látszik a többi európai is) ezzel nem törődik. Aztán az utódai fogják bánni. Erre nem gondolsz?
14/19 Drakula válasza:
" Mi már európaiak vagyunk, azok lettünk, "
Dehát akkor europaivá lehet válni? Nem csak születni?
15/19 A kérdező kommentje:
13: Igy van, én vagyok a hülye amiért hiszek a Magyarságkutató intézet közel évtizedes munkájának akik bebizonyitották, hogy a honfoglaló/visszatérő magyarok elit része kevert "fajú" volt. ( ahonnan az egész Árpád-ház származik) Igy van, én vagyok a hülye meg a kutatók biztos. De te legalább nagyon okos vagy és szerencsés, hogy az őseid által európaivá váltál, de remélem, ha majd találkozol a kevert fajú honalapítóinkkal a túlvilágon, akkor majd ezt a szemükbe is mered mondani.
2022. aug. 23. 16:54
16/19 anonim válasza:
Nem ugyanaz a válaszoló vagyok. Ők kihaltak! A jogutódjaik vagyunk, nem a genetikai leszármazottjaik.
17/19 A kérdező kommentje:
16: Ja értem, akkor őket semmibe kell venni, mert nem voltak tiszta fehérek?Mit mondanának a mai rasszistáknak a szemébe?
2022. aug. 24. 12:55
18/19 anonim válasza:
Már miért kellene semmibe venni. A legnagyobb királyának kerültek ki közülük. Tiszteljük őket, suobraik vannak. Megemlekezunk róluk. Egyáltalán nem vesszük őket semmibe. De genetikailag mások voltak mint MO. mai lakossága.
19/19 anonim válasza:
Az a fő, hogy nem kell újból kevert fajokat létrehozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!