Miért nem képes felfogni a városi nyárspolgári réteg, hogy vagy elviseli a városi lét minden aspektusát, vagy elköltözik?
ma 06:39
Nem az, nincs kőbe vésve. A kijárási tilalom alatt is milyen szép csendes, nyugodt volt minden este. Meg ahogy írtam, el lehet választani egymástól a lakóövezeteket a többitől.
„ A kijárási tilalom alatt is milyen szép csendes, nyugodt volt minden este.“
A kijárási tilalom egy abnormális dolog. Egy beteges elváltozás volt a társadalom szervezetében.
Én értelek.
Vannak emberek, akinek minden kell. Kell a megközelíthetőség, kell a fejlett infrastruuktúra, kell a belváros minden előnye, de legyen olyan angyali nyugalom, mint egy svájci falucskában, ahol csak a patak csörgedezését hallani.
Nem vagyok az a bulizós fajta, kábé szökőévente tévedek be egy zenés szórakozóhelyre, de égnek áll a hajam attól a nyugger rinyától, amit ezek miatt tol egy-egy ismerősöm.
Ha nyugalom kell, akkor ott van a vidék, ott a külváros, de még a belvárosnak is vannak csöndes részei. Ha meg kell a zsongás, akkor tessék elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!