Mi volt a leghosszabb könyv, amit valaha is elolvastál?
Figyelt kérdés
Nekem az Anna Karenina, azt hiszem 920 oldal volt:)2010. szept. 22. 17:12
11/23 anonim válasza:
Egy vers volt az irodalomórán
12/23 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem oldalszámra és mennyiségre olvasok. Általában heti 2-3 könyv az adagom, szóval ha összeszámolom, akkor jó sok:)
13/23 anonim válasza:
utolsó válaszát nem igazán értem...
nekem a Kőszívű ember fiai.....
egyébként imádok olvasni:)
15/23 anonim válasza:
Ken Follett: Katedrálisos vagyok, sokáig tartott, asszem két-három hónapig. A Harry Poter 5. viszont 1,5 nap alatt sikerült, pedig csak 200 oldallal kevesebb, mint a Katedrális :)
16/23 anonim válasza:
Nekem a leghosszabb az ötödik Harry Potter volt, de én is heti 2-3 könyvvel végzek, nem csak gyerekkönyvvel, hanem sok mindennel. Kenneth Roberts Északnyugati átjáró című könyve is olyan 500 oldal körül van, de nem az oldalszám számít nekem, hanme a tartalom.
17/23 anonim válasza:
Nem tudom mit nem lehetett azon érteni, hogy nem oldalszámra olvasok... Olvastam a Háború és Békét, a Harry Pottereket, a Sátáni versek c. regényt, ami szintén nagyon hosszú és még rengeteget, de soha nem néztem, hogy egy könyv 564 vagy 634 oldal-e, ez az utolsó ami egy könyvnél érdekel, hogy hány oldal. Most már érted?
18/23 anonim válasza:
victor Hugo - Nyomorultak - kb. 13 évesen.
19/23 anonim válasza:
Nekem meg van a "Veszélyes vegyianyagok" című könyv. 3268 oldalas, hatalmas lexikon nagyon vastag és nagyon széles, 8 kg (lemértem) tömegű. Tipikus régi keménykötésű könyv, 1974-es kiadás. Még nem olvastam ki teljesen, csak kb. az 1200. oldalnál tartok. Amúgy igen érdekes, minden benne van.
20/23 anonim válasza:
J. R. R. Tolkien - The Lord of the Rings.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!