Az olasz csávók szerintetek jól néznek ki?
Tok vegyes :D eddig nem igen vonzoakat ismertem, de biztos akad , na meg a nyelv gyönyörű, az lehet vonzó tényező. De sose értettem ezt a szterotipiat, kb mint a magyar lányok … hat én is közéjük tartozom de állítom, hogy kb a felső 30% az talán szép :D mármint aki smink stb nélkül tényleg szép, szerintem ez számít. Szerintem mindegy a hova tartozás , most neked valaki vagy vonzó vagy nem, az lehet másnak nem az.
Beszélek olaszul
Így régóta ismerek olasz férfiakat, de nem hű de nagy a felhozatal, itthon helyesebbek vannak ;) Nehéz kifogni egy igazi olasz helyes srácot , de akkor kb ugyan annyi esély van rá, mint itthon :)
#1 ő jól néz ki?? pont úgy fest, mint egy szájbavert narkós amcsi majom
Mióta lett divat a pasiknak is a smink meg a körömfestés?
Én valamiről nagyon lemaradtam, de ha egy ilyen kis akasztani való nyüzüge temetésre sminkelt gyászhuszár jönne a lányomhoz, úgy vágnám ki, hogy hazáig repülne.
Én egy digó hapsit így képzelek el:
Ő biztosan tetszene a lányunknak, és számomra is szimpatikus, mert férfias megjelenésű, felépítésű, nem olyan meztelen csiga, mint az a pride-ra való majom.
A második képeden lévő csávó simán ronda és öreg, de a harmadik az nem olyan rossz, látszik, hogy van benne tartás, csak béna a séró.
Szerintem az olasz az hajós nemzet, és mint olyan, számomra rajtuk imponál a szakáll.
A romák az más tészta. Ég és föld a kettő. Ott még a nők is kegyetlen randák. Álmodik a nyomor, mert csak szeretnének olasznak kinézni.
#7 mi az hogy heteróék?
Biztosan te is ilyen szalagon gyártott gizda lmbtq-s melldöngető vagy.
Tudod, ez itt nem brüsszel, még ezek a heteróék irányítanak idehaza, nem a ti töketlen fajtátok. Szóval ne heterózzál nekem, használd nyugodtan a normális szót.
Legközelebb pedig ne a brüsszeli homár-szótárból mazsolázd ide a kötelezően benyalt szakzsargont a normális emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!