Miért nem jött fel? Miért félnek általában egymástól az egymás számára ismeretlen emberek?
Figyelt kérdés
Felmásztam egy elhagyott víztoronyra, elgondolkodtam, majd lent megláttam egy kb. korombelit, aki szintén úgy tűnt fel akar jönni, de amikor meglátott elment.2010. szept. 21. 19:16
1/3 anonim válasza:
Talán azért, mert kapcsolatot létesíteni az egyik legkeményebb dolog a világon. Mindenki inkább az ismert dolgot választja az ismeretlennel szemben.
A kérdésed egyébként ugyanaz, mint: miért nem elegyedünk szóba a buszon/villamoson ?
Mert így szocializálódtunk.
Csak figyeld meg: amikor próbálgatja a hangját a gyermek a buszon, anyja egyből csitítja. Szerintem minden a társadalmi normák/elvárások miatt van. Ez az illető is azért nem ment fel mert az újtól való félelme legyőzte a belső késztetését hogy felmásszon.
Üdv
2/3 anonim válasza:
mert nem bizik benned
lehet hogyha felmászott volna, lelököd a p*csába és ezért
3/3 anonim válasza:
En meg azt sem szeretem, ha a jatszoteren vannak emberek, mikor kiviszem a gyereket. Sokkal jobb erzes, mikor csak mi vagyunk, hiaba tudom, hogy a gyereknek jobb a tarsasag...talan, mert az embernek neha jo az egyedullet, a meditacio es nem vagyik ra, hogy mas ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!