MSN-ről miért mennek le sokan köszönés nélkül?
Nekem gyakran megszakad a net és nem csatlakozik vissza.
Vagy bezárom az msn-es ablakot és akivel beszéltem pár mondatot, attól nem köszönök el. Vagy anyum sürgeti, hogy kapcsoljam ki a gépet...ilyesmik.
Ezt én sem értem. Velem csak akkor fordul elő, ha a páromnak hirtelen kell a gép, vagy elmenek fürdeni aztán közbe életem értelme odaül. De ilyenkor úgy köszönök el, hogy : pill menek fürdeni(enni, inni stb), ha nem jönnék vissza akkor szija, jóéjt stb. Szeintem nagyon tahó dolog, de hát ez van. Ki is írtam, hogy: Sok itt az angol! xd
Ja meg akkor szoktam mikor elmegy a net vagy az áram, már volt olyan, de az ritka.
Akivel folyamatosan beszélgetek, attól elköszönök, de ha mondjuk fent vagyok 3-4 órát, és azalatt valakivel valamikor váltottam pár mondatot, akkor nem köszöngetek, többnyire nem is tartom annyira fejben, hogy ja igen karcsikával beszéltem két órája két szót, most jó éjszakát kívánok neki stb.
Kb. mikor bulizok, és rámjön, hogy megyek haza, akkor elköszönök azoktól, akik ott vannak, vagy akik nagyon fontosak, de mondjuk nem mászok fel az emeltre és kezdek előkeríteni mindenkit, hogy na én akkor most hazamegyek sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!