Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi nincs ma Magyarországon,...

Mi nincs ma Magyarországon, amire hatalmas szüksége lenne mindenkinek?

Figyelt kérdés

A legnagyobb szükségtől a legkisebbekig, mi az ami hiányzik ma Magyarországon, amire ténylegesen nagy szükség lenne/van?

Lehet példálózni is, hogy "Amerikában van ilyen, itt nincs", vagy "Ausztriában adnak ilyet, így mindenki boldog, de itt nincs" stb..

A lényeg, hogy rájöjjünk mire van még szüksége Magyarországnak, és a benne élőknek, ami egyáltalán nem található, vagy csak tervben van "mint elképzelés", de mindenképp szükséges, ésszerű, és jó és hasznos lenne az országnak, és a társadalomnak (ha lenne).

Az értelmiségi válaszok előnyben.

(Elnézést a kategóriaválasztásért, de ennek a kategóriának a véleményére vagyok most kíváncsi)

2022. júl. 10. 15:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
97%
Értelmes, gondolkodó emberekre
2022. júl. 10. 20:02
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Minden párt egyforma?? Nana! Ne békítsük a népet!☺
2022. júl. 10. 20:07
 23/27 anonim ***** válasza:
97%
Mobil wc-k a közterekre. Borzasztó, hogy gyakorlatilag sehol sem lehet elmenni mosdóba egy kissebb városban. A játszótereken sincs, és a kisgyerekeket a szülők odapisiltetik egy közeli bokorhoz vagy fához. A múltkor láttam, hogy egy nő a nagydolgát egy nagy kuka mögött végezte egy bolt előtt, mert se a boltban nem lehet elmenni, se sehol a közelben. Először elundorodtam, aztán belegondoltam a helyzetébe, volt hogy már nekem sem sokon múlt, hogy hazaérjek. Borzasztó, és nem túl gusztusos.
2022. júl. 10. 20:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Normális kórházi és sürgősségi ellátásra nagy szükség lenne. A sürgősségin órákat kell várni, és nem igazán híresztelik, hogy rengetegen kórházi műhibákban vagy fertőzésekben halnak meg, ami a dolgozók óriási leterheltsége, esetlegesen szakmai hiánya vagy a fertőtlenítés/takarítás nem megfelelő mértéke miatt.
2022. júl. 10. 20:15
 25/27 anonim ***** válasza:
62%
Metallica koncert.
2022. júl. 10. 20:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Oktatási reform. Jó lenne ha a diákok a sok tömény magolnivaló fölösleges dolog helyett, amire rámondják, hogy az alapműveltség része, tanulhatnának hasznosabb dolgokat is. Pl. taníthatnák őket főzni, barkácsolni, varrni, jelnyelvre tanítani őket, több felvilágosító órát tartani, elsősegélynyújtást és a kresz alapjait megtanítani nem lenne egy ördögtől való dolog, és nagy hasznát vennék ezeknek. Lehetne valami olyan óra is ahol megtanítják a gyerekeket olyan alapvető dolgokra, mint az, hogy hogyan kell tisztálkodni stb. Sajnos sok szülőnem mondja el ezeket, és bizony akadnak olyanok akik tinédzser, vagy felnőtt korukban jönnek rá, hogy mondjuk érdemes minden nap tiszta alsóneműt venni, és mondjuk hetente egyszer kétszer hajatmosni. Nem kellene, hogy ezek egy teljes évig tartó órák legyenek, de jó lenne, ha egy pár órát rászánnának ezekre, mert tényleg sokat jelentene. Akár minden hónapban lehetne más ilyen külön, "az életre készítő" óra.
2022. júl. 10. 20:29
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
normális bérlakásrendszer
2022. júl. 11. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!