Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a színházi...

Mi a véleményed a színházi előadásokról?

Figyelt kérdés
Szerintem olyanok mint a filmek, csak kevésbé látványosok, drágák, és még ki is kell hozzájuk öltözni.
2022. júl. 3. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg van a hangulata, hiszen filmet a mai világban szinte bárhol, bármikor nézhetünk, de egy színházra rá kell készülni, meg kell adni a módját.
2022. júl. 3. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ezeket a Musical-eket, amiket anno a sulival is néztünk, azokat szerettem. Viszont a krimi, az dög unalom volt.🤷‍♂️

19/f

2022. júl. 3. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Inkább státusz szórakozási forma, nem jobb.

De azért van hangulata az élő előadásnak!(csak olyan iskolai színdarab feelingje van szerintem!

2022. júl. 3. 17:21
 4/6 Isti22 ***** válasza:
100%

A színház nem film, más műfaj, nem szabad összevetni a kettőt.

A klasszikus formája szerintem végtelenül elavult a 21. században, de kevesen csinálnak modern színházat.

2022. júl. 4. 06:56
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Imádom!

Folyton színházban vagyok, ez a fő hobbim. (Egyebek mellett, pl. írás)

2022. júl. 4. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyilván előadástól függ, hogy a véleményem mi, de a műfajt magát szeretem. Nekem hatalmas élmény az, hogy élőben megy és egyszeri és megismételhetetlen élmény, csak nekünk játszanak, sokkal emberibb élmény nekem, mint megnézni egy filmet, amit egyszer leforgattak, aztán csak egy kópiát nézek. Nekem ezért megéri az, hogy többet fizessek, mint moziban, kiöltözni meg kifejezetten szeretek, mert inkább ez a stílusom, mint a sportos (de egyébként független / alternatív színházba ki sem kell öltözni, max. ha vkinek már az is kiöltözés, hogy farmert vesz mackóalsó helyett).
2023. jan. 26. 02:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!