Egyedülálló nőként költöznél különálló házba?
Figyelt kérdés
Ráadásul a mellette levőben nem laknak, kicsit a hegyoldalban van.2010. szept. 20. 10:49
1/14 anonim válasza:
Ha anyagilag megtehetném akkor persze.
3/14 A kérdező kommentje:
Van egy ház, nagyon tetszik, pár perc a vasúttól, de van benne egy elhagyatott párszázméteres szakasz. A környéken egy idős néni azt mondta, ő is szokott arra gyalog járni, meg egyedül lakik, de soha nem hallott semmi bajról. (Bár egyszer betörtek e mellette lévő házba, de ott nem lakott akkor senki.)
Szóval minden tetszik ott, csak nem tudom, nem felelőtlenség-e. Vagy gyáva vagyok?
2010. szept. 20. 11:01
4/14 A kérdező kommentje:
Nem félnél?
2010. szept. 20. 11:02
5/14 anonim válasza:
Legfeljebb adj ki egy-két szobát.
6/14 A kérdező kommentje:
Bérlő lennék magam is.
2010. szept. 20. 11:34
7/14 anonim válasza:
Jobb félni mint megijedni,ebben igazad van!Térképezd fel a terepet,érdeklődj a leendő szomszédjaidtól!Biztos Ők sem azért laknak ott mert annyira rossz a környék!
9/14 anonim válasza:
Én soha nem költöznék kietlen vidékre, nekem a nyüzsgés a város az életem, és egyedül sem bírnék lakni soha.
Vagy ha muszáj lenne, akkor beszereznék háziállatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!