Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A parom.hu weboldalra már fel...

A parom.hu weboldalra már fel sem érdemes menni?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy nagyon sokan már 4-5 meg még több éve regisztráltak, akkori fotókkal nyilván.

Szóval akik fent vannak is, valószínű mind találtak már párt maguknak. Újak meg már nem használják.

Vélhetően aki már 4-5 éve fent van, kapott annyi levelet, megkeresést hogy végül összejöhetett valakivel.

Van még olyan párkereső, amire egyáltalán megéri regisztrálni?

2022. jún. 24. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én az összes társkereső közül egyedül az Elittársat mondanám annak hogy normális. Igaz nincs ingyen de egy ilyen szolgáltatásért ahol azért kiszűrik a kamu embereket meg a trollokat és normális emberek vannak akik fizetnek ugyanúgy de legalább komolyan is gondolják. Én sok embert ismertem meg ott anno igaz így is nehezen jöttem össze valakivel de lett néhány barátom igaz hogy ellenkező nem de jóban vagyunk és a páromat is ott ismertem meg. Amikor már komoly volt a dolog akkor töröltem magam. Igaz már jó pár éve ennek, de sok társkeresőt kipróbáltam és egyedül az az egy oldal volt az amin hajlandó voltam fizetni de nem bántam meg.
2022. jún. 24. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a társkeresők nem a legjobbak társkeresésre.
2022. jún. 25. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!