Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek csak az lehet...

Szerintetek csak az lehet értékes ember aki sokat olvas?

Figyelt kérdés
Nagyanyám szerint ha nem vagyok olvasott ember még gyárban se fogok munkahelyet kapni, szerinte egy kis féreg vagyok. Neki csak az az értékes ember aki mindent össze olvas

2022. jún. 23. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akarod, hogy legyen szókincsed, ezáltal választékosan tudd kifejezni magad, akkor bizony azt csak a könyvek olvasásával érheted el.

.

Azt már meg sem említem, hogy az alapműveltséghez hozzá tartozik jópár regény ismerete, elolvasása.

2022. jún. 23. 21:07
 2/5 Nao válasza:
Szerintem azért ez hülyeség, de amit felettem írtak annak igazat adok! Én sokat olvasok, és a kötelezőket azért illik is szerintem legalább egyszer olvasni. A szókincs egyébként videók, filmek, sorozatok stb hatására is fejlődik, de a könyvek a leghatásosabbak erre:) Most alapból szerintem egy ember értéke ott kezdődik, hogy milyen ember(jó szándékú, őszinte..stb). Intelligensek se az olvasástól leszünk(legalábbis regények, novelláktól..bár a gondolkodásunkat befolyásolhatja:D). Most nem attól lesz valaki értékes/értékesebb, hogy elolvas egy szerelmes sztorit, vagy valami ismeretterjesztő olvasmányt:D
2022. jún. 23. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Na hiszen! 3 éves korom óta folyamatosan olvasok, de inkább hagyjuk, hogy milyen állásaim voltak... Szegény nagymamád leragadt valahol a középkorban, ami a munkakeresést illeti.
2022. jún. 23. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező!

6 hiba van a kérdésedben.

Ha az anyanyelved, amit a legjobban ismersz, ennyire gyengén műveled, ÉS ráadásul a saját hibádból - akkor szerinted milyen ember vagy?

Ezen pedig olvasással lehetne változtatni.

2022. jún. 24. 08:36
 5/5 Kólauborkával ***** válasza:
Olvasni jó, viszont a munkahelyen a kutyát nem érdekli fújod-e a Toldi első versszakát vagy sem. Ott az érdekli őket, hogy a munkát el tudod e végezni. Amennyiben te szereted a szakmád, nyílván olvasol is benne így hatékonyabban oldod meg a problémákat, mintha nem olvasnál, de kb.: ennyi.
2022. jún. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!