Első gimis osztálytalálkozón mennyire gyakori ha már valakinek gyereke van?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 18:04
1/5 anonim válasza:
Nálunk akkor még csak 2 embernek volt a 23 fős osztályból.
2/5 anonim válasza:
Ez erősen függ attól is, hogy milyen gimi. Én erősebb suliba jártam, mindenki egyetemre ment utána és senkinek nem volt gyereke az osztálytalálkozóig. A továbbtanulás miatt általában így ez kitolódik. Ahol nem sokan tanulnak tovább, ott nagyobb eséllyel lesz több embernek is fiatalon gyereke.
3/5 anonim válasza:
Az elsőn talán egynek volt gyereke, néhány jegyben járt/házas volt. Mi elég színvonalas gimibe jártunk, 1-2 kivétellel mindenki továbbtanult így nem a gyerek volt az elsődleges életcél. Gondolom egy átlagosabb suliban több lett volna aki már családos 5 évvel érettségi után.
4/5 anonim válasza:
Nekünk idén volt első találkozónk, nem is 5 hanem 7 éves (covid miatt), cirka 30 emberből SENKINEK nem volt gyereke, és házas is tán 1 ember volt, meg páran most nyáron házasodnak/házasodtak. De suliban másik osztályokból láttam neten hogy van akinek már 4 éves gyereke van. Az azért durva.
5/5 anonim válasza:
Nálunk szeptemberben lesz az öt éves, nem tudok arról, hogy bárkinek lenne gyereke (legalábbis facen nem hírdeti), sőt, akik pl.: jogász szakra vagy mester szakra is jártak, ők még csak idén diplomáztak. Még nincsenek gyerekvállalós életszakaszban. Én sem, még csak egy éve dolgozok, és most fogok elköltözni otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!