Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Első gimis osztálytalálkozón...

Első gimis osztálytalálkozón mennyire gyakori ha már valakinek gyereke van?

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk akkor még csak 2 embernek volt a 23 fős osztályból.
2022. jún. 13. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez erősen függ attól is, hogy milyen gimi. Én erősebb suliba jártam, mindenki egyetemre ment utána és senkinek nem volt gyereke az osztálytalálkozóig. A továbbtanulás miatt általában így ez kitolódik. Ahol nem sokan tanulnak tovább, ott nagyobb eséllyel lesz több embernek is fiatalon gyereke.
2022. jún. 13. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Az elsőn talán egynek volt gyereke, néhány jegyben járt/házas volt. Mi elég színvonalas gimibe jártunk, 1-2 kivétellel mindenki továbbtanult így nem a gyerek volt az elsődleges életcél. Gondolom egy átlagosabb suliban több lett volna aki már családos 5 évvel érettségi után.
2022. jún. 13. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk idén volt első találkozónk, nem is 5 hanem 7 éves (covid miatt), cirka 30 emberből SENKINEK nem volt gyereke, és házas is tán 1 ember volt, meg páran most nyáron házasodnak/házasodtak. De suliban másik osztályokból láttam neten hogy van akinek már 4 éves gyereke van. Az azért durva.
2022. jún. 20. 23:41
 5/5 anonim válasza:
Nálunk szeptemberben lesz az öt éves, nem tudok arról, hogy bárkinek lenne gyereke (legalábbis facen nem hírdeti), sőt, akik pl.: jogász szakra vagy mester szakra is jártak, ők még csak idén diplomáztak. Még nincsenek gyerekvállalós életszakaszban. Én sem, még csak egy éve dolgozok, és most fogok elköltözni otthonról.
2022. aug. 5. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!