Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szervezzek általános...

Hogyan szervezzek általános iskolai osztálytalálkozót?

Figyelt kérdés

Nem a technikai része érdekel, azt megoldom. :-)

A kérdés arra vonatkozik, hogy a meghívottak között CSAK az alsó tagozatos osztálytársak és a tanítónéni legyen, vagy úgy szokás az ilyesmit szervezni, hogy MINDENKI ott van, aki 8. év végén elballagott velünk, osztályfőnökkel együtt.

Csak mert aki 4.-ig osztálytársam volt, az nem feltétlenül jött velünk tovább.

Vagy hívjam meg az ÖSSZES alsós és az ÖSSZES felsős osztálytársat ofőkkel együtt, ugye???

Köszi a válaszokat!

2015. aug. 27. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez osztályonként változik, nincs kimondott protokoll vagy illemszabály erre.

Úgy lesz, ahogyan ti eldöntitek magatoknak.

A dolog arról szól, hogy jól érezzétek magatokat, nem pedig hogy ennek vagy annak a kedvére tegyetek.

2015. aug. 27. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyen évfolyamtalálkozó nyugodtan!:) Amúgy annak úgyis híre megy, hogyha az alsós osztálynak csinálsz, mert vannak átfedések, szóval a többiek kapnának az ötleten, hogy jó, akkor legyen a felsős osztálynak is, és lehet, hogy aki azt csinálná, az esetleg nem lenne olyan jó szervező, mint te; viszont egy egész évfolyamnyi embernek nehezebb ugye összeegyeztetni, hogy kinek mikor jó; bár lehetne azt is, hogy minden osztályból szólsz egy vagy két vkinek, aki elindítja a saját kis osztályában, aki meghirdeti; viszont azt nem tudom, hogy az egész évfolyamos találkozóra mennyire adnának engedélyt, nekem mintha mondtak volna ilyet, h azt biztos h nem ,de lehet, hogy én mondjuk akkor több évfolyamban is gondolkodtam, nem csak egyben, ja és a kérvényt az igazgatónak lehetőleg ne egy félbehajtott a/3-asra írd:D Nekem amikor ilyet kérvényeztem, akkor nem volt otthon ,csak a/3-asom, és belekötöttek:D:D
2015. aug. 27. 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2015. aug. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!