Hallottatok olyanról, hogy valaki ki volt közösítve folyton a suliban aztán mégis ő vitte a legtöbbre? Ismertek ilyen sztorikat?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 05:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez viszonylag gyakori. Legalábbis leginkább nem a "suli sztárjai" szokták sokra vinni, mert ők a legritkábban lesznek sztárok azzal, hogy tanulnak és fejlesztik magukat. Általában másról van szó...
2/3 anonim válasza:
Persze, nem véletlenül szoktak mondani ma strébernek hívod, holnap főnöknek. Én mondjuk nem tartom a kapcsolatot senkivel a volt osztályba de tudok olyanokról akiknek bejött az élet nem úgy mint nekem...
3/3 anonim válasza:
Én pont fordítva tapasztalom. Aki egész kamaszkorában pária, nem a közösség része, az nem tanulja meg azokat a szociális skilleket, amire szüksége lenne a későbbiekben. Hatalmas hátránnyal indul az életben, amit csak kemény munkával lehet leküzdeni.
Plusz ez oda-vissza dolog, általában eleve a csendesebb, visszahúzódóbb, introvertált gyerekeket közösítik ki. Erre csak ráerősítenek a fent írtak: azért van kiközösítve, mert nehezen kontaktol, de mivel esélye sincs a fejlődésre, még nehezebb lesz később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!